Header Ads

ΗΠΑ: Γυναίκα χτυπημένη από τσεκούρι μπαίνει σε ταξί για βοήθεια και τότε αποκαλύπτεται μια δραματική ιστορία

Το Σάββατο οι αρχές στις ΗΠΑ ερεύνησαν την στυγερή δολοφονία μιας γυναίκας σε διαμέρισμα δημόσιας στέγασης στο Μπρούκλιν, όπου ακόμα άλλη μία γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη.

Η αστυνομία ανακάλυψε ένα τσεκούρι γεμάτο αίματα που είχε πεταχτεί σε συμπιεστή απορριμάτων στο συγκρότημα διαμερισμάτων και πιθανολογείται ότι ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία.

Τι ακριβώς συνέβη

Μια 21χρονη γυναίκα το Σάββατο κάλεσε Uber έξω από το διαμερισμά της στην λεωφόρο Φλάσινγκ, γύρω στις 1:30 (τοπική ώρα) και σύμφωνα με την αστυνομία όταν έφτασε ο οδηγός αντίκρισε μια γυναίκα με έντονα κοψίματα στο κεφάλι και το στομάχι της και κάλεσε το 911 (το δικό μας 100).

Την ώρα που το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, η 21χρονη δήλωσε στους ιατρούς έκτακτης ανάγκης, ότι ο πρώην φίλος της ήταν αυτός που της επιτέθηκε και πως η κόρη της και μια φίλη της, βρίσκονταν ακόμα μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, μια σκηνή βγαλμένη από ταινία.

Στο πάτωμα του διαμερίσματος ήταν μια γυναίκα μερικώς αποκεφαλισμένη με μερικά από τα δάχτυλα της να έχουν αμέτρητες πληγές από μαχαιριές και άλλα να λείπουν τελείως.

Η κόρη της 21χρονης από την άλλη, βρέθηκε να κρύβεται στην κρεβατοκάμαρα και μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο για να το ελέγξουν για τυχόν τραύματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο The New York Times, οι αρχές ανακρίνουν έναν άντρα, 24 ετών, που προηγουμένως είχε σχέση με την 21χρονη τραυματία.

Ποια ήταν η νεκρή γυναίκα στο διαμέρισμα

Το 20χρονο κορίτσι που βρέθηκε στο αιματηρό διαμέρισμα, λεγόταν Σαβάνα Ριβέρα και ήταν η μητέρα ενός 4χρονου αγοριού. Ζούσε σε ένα σπίτι λίγο πιο πέρα, από την περιοχή του τραγικού συμβάντος.

Η οικογένειά της δήλωσε στην αστυνομία πως ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που άρχισε να κάνει παρέα με την τραυματισμένη κοπέλα τον τελευταίο χρόνο.

«Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με την άλλη κοπέλα. Είχα προειδοποιήσει την Σαβάνα να μην κάνει παρέα μαζί της γιατί θα βρει τον μπελά της», δήλωσε η αδερφή του 20χρονου θύματος.

Η Ροσέλ Μαγκί, κάτοικος ενός άλλου κτιρίου, που συνεργάζεται με μια τοπική ομάδα παρέμβασης κατά της βίας, δήλωσε ότι έμαθε για τη δολοφονία στο Facebook ενώ ένας άλλος κάτοικος, είπε πως γνώριζε την τραυματία λόγω τυχαίων συναντήσεων στο ασανσέρ της πολυκατοικίας.

«Την συναντούσα σχεδόν κάθε μέρα. Πήγαινε την μκρή της κόρη στο σχολείο. Θα προσευχηθώ για αυτήν».

Κανένα από τα δύο παιδιά δεν έχει ενημερωθεί για ότι συνέβη στις μητέρες τους.

 

Πηγή: The New York Times

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.