Header Ads

Ισπανία: Πεντάχρονος οδήγησε την αστυνομία στα πτώματα της μητέρας και του αδελφού του

Τα πτώματα μιας Γερμανίδας και του δεκάχρονου γιου της βρέθηκαν σε μια σπηλιά στο νησί της Τενερίφης από την ισπανική αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον πατέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο άλλος γιος του ζεύγους, ηλικίας πέντε ετών, περιφερόταν στα βουνά κοντά στο Αντέχε, λασπωμένος και κλαίγοντας. Οι ντόπιοι που τον βρήκαν ενημέρωσαν την αστυνομία την Τρίτη. Η έρευνα ήταν δύσκολη, καθώς η περιοχή έχει πολλές σπηλιές. Ο Γερμανός πατέρας συνελήφθη στο διαμέρισμά του.

Τα θύματα φαίνονται να έχουν ξυλοκοπηθεί, και η αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση σαν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ο πατέρας φαίνεται να είναι κάτοικος του Αντέχε (τα Κανάρια Νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες).

Πηγές που επικαλείται η ισπανική El Pais ανέφεραν πως η μητέρα είχε φτάσει στην Τενερίφη με τα αγόρια τη Μ. Δευτέρα για να επισκεφθεί τον πατέρα.

Σύμφωνα με την El Pais, η σπηλιά βρέθηκε μετά από μια μακρά αναζήτηση μέσα στις ομίχλες του βουνού, αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα ρολόι σε ένα μονοπάτι. Πηγές που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζουν πως ο πατέρας ήταν επιθετικός και αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία στοιχεία για τη σύζυγο και τους γιους του.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.