Header Ads

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του «Big Little Lies»

Δύο χρόνια μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO, «Big Little Lies», κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν. 

Οι Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Σέιλιν Γούντλεϊ, Λόρα Ντερν και Ζόι Κράβιτς επιστρέφουν στους ρόλους τους ως οι πέντε γυναίκες του Μόντερεϊ (Monterey five) και τη συνέχεια της ιστορίας από εκεί που τελείωσε. Στο καστ ηθοποιών προστίθεται η Μέριλ Στριπ ως μητέρα του Πέρι (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ) Μέρι Λουίζ Ράιτ, η οποία απαιτεί να λάβει απαντήσεις για τον θάνατο του γιου της. 

«Ο γιος μου είναι νεκρός, θέλω να ξέρω τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Έχω μπει σε πειρασμό να σε ρωτήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα μάθω την αλήθεια, έτσι;», ακούγεται η Στριπ να λέει στον χαρακτήρα της Γουίδερσπουν, Μάντελαϊν. Εκτός όμως από τη Στριπ, θα γνωρίσουμε και τους γονείς της Μπόνι (Γούντλεϊ), τους οποίους υποδύονται οι Κρίσταλ Φοξ και Μάρτιν Ντόνοβαν, μαζί με τους Ντάγκλας Σμιθ, Πούρνα Τζαγκαναθαν και Ντένις Ο′ Χερ. 

Επιπλέον σε άλλη σκηνή του τρέιλερ, ο χαρακτήρας της Γούντλεϊ, Τζέιν, συναντά έναν άνδρα ο οποίος τη ρωτάει αν είναι μια από τις «Monterey five» και αμέσως μετά οι γυναίκες στο αμάξι λένε: «Όλες έχουμε μυστικά στις πλάτες μας». 

Οι πρωταγωνίστριες δημοσίευσαν το τρέιλερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Κιντμαν ανήρτησε μια φωτογραφία με λεζάντα: «Τα μυστικά έρχονται πάντα στην επιφάνεια. #BigLittleLies. Σεζόν 2. Στις 9 Ιουνίου». 

Η Αντρέα Αρνολντ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν στη θέση του Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ενώ ο δημιουργός Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ επιστρέφει στο σενάριο του κάθε επεισοδίου με τις Γουίδερσπουν και Κίντμαν ως διευθύντριες παραγωγής. 

Σε συζήτηση για τη δεύτερη σεζόν, ο Κέλεϊ δήλωσε ότι τα νέα επεισόδια θα επικεντρωθούν στο ψέμα των γυναικών και θα παρουσιάσουν πως αυτό θα επηρεάσει την κοινότητα στην οποία ζουν. 

 

Πηγή: Variety 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.