Header Ads

ΑΣΕΠ: «Τέλος χρόνου» για τις 500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ: «Τέλος χρόνου» για τις 500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για 500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ. Δείτε παρακάτω πώς θα κάνετε την αίτηση.

Μέχρι σήμερα 12/4/2019 ημέρα Παρασκευή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ οι αιτήσεις για τις 500 νέες προσλήψεις σε πολλές περιοχές.

Η εκτυπωμένη αίτηση υπογεγραμμένη με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε θα αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή εντός της ανωτέρω προθεσμίας είτε θα κατατίθεται αυτοπροσώπως ή από άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο κτήριο της Διοίκησης ΟΑΕΔ,Εθνικής Αντίστασης 

8, Άλιμος Τ.Κ. 17456 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 8:00 π.μ. έως 15:00 .

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται :τα στοιχεία του αιτούντος και ο αριθμός πρωτοκόλλου, με την ένδειξη “Αίτηση για την ανακοίνωση της ΣΟΧ1Α/2019”.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η μη ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.

Για την υποβολή της αίτησης πατήστε εδώ: http://ek.oaed.gr/SOXAithseis2019 προκειμένου να συνδεθείτε με τους κωδικούς taxisnet στην εφαρμογή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1Α/2019

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.

Αθανασία Βιδάλη
Από το Blogger.