Header Ads

ΑΣΕΠ: Απροσπέλαστη η αίτηση για την 2Κ/2019 - Μονόδρομος η παράταση

ΑΣΕΠ 2Κ/2019 ΠΑΡΑΤΑΣΗ photo: Eurokinissi

Απροσπέλαστη είναι η αίτηση στο ΑΣΕΠ για τους υποψηφίους της προκήρυξης 2Κ/2019 λόγω του αυξημένου όγκου των ενδιαφερομένων για τις 1.116 προσλήψεις στην Υγεία

Από τις 9 Απριλίου «τρέχουν» οι αιτήσεις για την 2Κ/2019 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Εδώ και δύο τουλάχιστον ημέρες η αίτηση είιναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι νέο αφού σχεδόν σε όλες τις μεγάλες προκηρύξεις με αυξημένο ενδιαφέρον για υποβολή αιτήσεων, κάνει την εμφάνιση του. Η Διοίκηση του ΑΣΕΠ γνωρίζοντας το πρόβλημα αυτό μέσω παράτασης λίγγων ημερών, πάντα δίνει την δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ομαλά. Κάτι που αναμένεται να πράξη και αυτή την φορά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 9 Απριλίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δ.Ε. με κωδ. τίτλου 310 και 314 (β΄ και γ΄ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα

Μπέσκος Σωτήρης
Από το Blogger.