Header Ads

Τσίπρας: «Τοξική προπαγάνδα» και «ψεύτικες ειδήσεις» από ΜΜΕ. Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις του Σεπτεμβρίου του 2015

Οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα, ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν με τον Ζόραν Ζάεφ πάρουμε το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως, αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων και καταστροφολογίας θα το έπαιρνε ο κ. Μητσοτάκης».

Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2015 είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως τα δεκαετή ομόλογα άγγιξαν ιστορικό χαμηλό και το εισόδημα της μεσαίας τάξης αυξάνεται.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Μιλάει για διάλυση της μεσαίας τάξης, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το ’11 ως το ’14 κατά 5.258 ευρώ . Ενώ τα έτη ’15 – ’16, τα δύσκολα έτη, άρχισε να αυξάνεται κατά 146 ευρώ. Και η αύξηση αυτή σήμερα έχει τριπλασιαστεί λόγω της επιστροφής στην ανάπτυξη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχώς καταστροφολογεί, προέβλεπε όχι μόνο την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την καταστροφή της οικονομίας, είπε ο πρωθυπουργός.

Επίσης καταλόγισε «ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα» στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στους «χορηγούς του» και στα ΜΜΕ που αναπαράγουν «τοξική προπαγάνδα και ψεύτικες ειδήσεις». Απέναντί μας έχουμε έναν τοξικό συνασπισμό που θέλει να επιστρέψει στη νομή της εξουσίας και να γυρίσει την χώρα πίσω, ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η Προοδευτική Συμμαχία θα δημιουργήσει χώρους υποδοχής των προοδευτικών πολιτών.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.