Header Ads

Δυτ Μακεδονία: Santa Run στα Σέρβια, το Σάββατο

Δυτ Μακεδονία: Santa Run στα Σέρβια, το Σάββατο

Με  το σύνθημα  «τρέξτε μαζί μας, γι  αυτούς που το έχουν ανάγκη», πραγματοποιείται  το Santa Run Servia  2018, το  Σάββατο  22  Δεκεμβρίου, στις  2  το μεσημέρι. Σύλλογοι  του  Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, καλούν όλους  τους δημότες της περιοχής να συμμετέχουν και να στηρίξουν την φιλανθρωπική εκδήλωση του  Σαββάτου που είναι  μια σύντομη χριστουγεννιάτικη διαδρομή στους δρόμους της πόλης των Σερβίων, με  στόχο την προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Το ποσό συμμετοχής ανέρχεται συμβολικά στα 3  ευρώ ανά άτομο και θα ακολουθήσει party στην κεντρική πλατεία των Σερβίων,  με μουσική, δραστηριότητες για τα παιδιά και κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες. Η  οικονομική συμμετοχή των τριών (3) ευρώ περιλαμβάνει αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και τον αυτοκόλλητο αριθμό και  η  εγγραφή  για  το  Santa Run Servia 2018, θα γίνει  το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι,  στο ξύλινο σπιτάκι της πλατείας των Σερβίων.

Την  εκδήλωση   διοργανώνουν  η  Κοινωνική  Συνεταιριστική  Επιχείρηση Σερβίων , η  Κοινωφελής Επιχείρηση Σερβίων-Βελβεντού, Σύλλογοι Γονέων των σχολείων των Σερβίων, ο Αθλητικός Σύλλογος  ΤΙΤΑΝ, ο  Αθλητικός  Σύλλογος  Αναγέννηση Σερβίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1368417
Από το Blogger.