Header Ads

Η Αθήνα υποδέχεται το 2019 στο Θησείο

«Αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο, με φόντο τον Παρθενώνα και με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που εμπνέεται από τα φτερά και τη μορφή των αγγέλων».

Το ραντεβού της Αθήνας είναι στις 10 το βράδυ στο Θησείο. 

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υποδεχθεί στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για το μήνυμα υποδοχής του καινούργιου χρόνου

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

Στη συνέχεια, η σκηνοθέτις Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη, υπόσχεται  να μας ταξιδέψει με υπέροχες μελωδίες και την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της,  έως τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει .

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή ανεβαίνουν  η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που μαζί με πέντε μουσικούς παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο. 

Ακολούθως τη σκυτάλη παίρνει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν με τις γιορτινές μουσικές επιλογές του. 

Καλή χρονιά!

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.