Header Ads

Ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια και πώς να τα κατακτήσεις

Η Τρέισι Κοξ αναλύει στην Daily Mail την ερωτική συμπεριφορά των ανδρών, αναλόγως με το ζώδιό τους, ώστε να βοηθήσει τις γυναίκες να αποκρυπτογραφήσουν και να κατακτήσουν τον άνδρα που τους ενδιαφέρει. 

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε να κατακτήσετε έναν άνδρα Κριό, θα πρέπει να τον αφήσετε να κάνει εκείνος το κυνήγι. Ο πιο δυναμικός και φιλόδοξος από όλους τους άντρες του ζωδιακού κύκλου, αγαπά το κυνήγι και την κατάκτηση. Του αρέσει ο ανταγωνισμός, οπότε μην τον διευκολύνετε. Η αποτυχία δεν είναι επιλογή για τον Κριό,  θέλει να κυριαρχεί σε κάθε τομέα. Διατηρείτε συνέχεια επαφή με τα μάτια –ακόμα και στις ιδιαίτερες στιγμές- και εκφράστε του τον θαυμασμό σας για την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Κριός αγαπά να τον θαυμάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άνδρες Ταύροι τείνουν να είναι λίγο παθητικοί ή τεμπέληδες. Θα χαρεί να αφήσει σε εσάς τις πρωτοβουλίες, γιατί τον βγάζετε από τον κόπο. Συνήθως, ο Ταύρος περιμένει να τον σαγηνεύσει μια γυναίκα και κάνει σπανίως εκείνος την πρώτη κίνηση. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική του συμπεριφορά. Είναι γοητευτικός και επειδή θέλει να ξεχωρίζει, σπανίως έχει ομορφότερους φίλους από τον ίδιο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ασχέτως της ηλικίας του, συνήθως συμπεριφέρεται ως 25χρονος, άρα είναι και λίγο ανεύθυνος μερικές φορές. Εντυπωσιάζεται από τις γυναίκες που δεν πέφτουν με τα κόλπα του, τον γοητεύουν οι πνευματώδεις γυναίκες που τον καταλαβαίνουν. Στους διδύμους αρέσει η διασκέδαση, βαριούνται εύκολα και τους αρέσουν οι πειραματισμοί ώστε να κρατιέται ζωηρό το ενδιαφέρον τους.  Επίσης είναι ματαιόδοξοι, τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους και το ίδιο θέλουν να κάνει και η σύντροφός τους, που πρέπει να είναι πάντα προσεγμένη και καλοντυμένη.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, οι άνδρες Καρκίνοι δένονται εύκολα και θέλουν να κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς. Τους αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες και τους αρέσει να πιστεύουν ότι οι γυναίκες παίρνουν την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, όπου και εκεί δείχνουν τον συναισθηματισμό τους. Έχουν τη φήμη του μαραθωνοδρόμου του ζωδιακού κύκλου, τους αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και τα φιλιά και θεωρούνται πιστοί, σε γενικές γραμμές.

 ΛΕΩΝ

Τα λιοντάρια είναι κατά βάση μονογαμικά ζώδια και τους αρέσει ότι είναι πιστοί στη σύντροφό τους. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παντρεμένοι Λέοντες, γνώρισαν τη σύζυγό τους στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Αν δεν έχουν δίπλα τους την ιδανική σύντροφο, προτιμούν να είναι μόνοι τους. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του άνδρα λέοντα. Νιώθουν ωστόσο ανασφαλείς αν μια γυναίκα είναι πιο περιπετειώδης στον ερωτικό τομέα από τους ίδιους. Τους αρέσουν τα κοπλιμέντα, γιατί αισθάνονται πολύ καλά όταν επιβεβαιώνονται προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και μπορεί να περάσουν μεγάλες περιόδους μόνοι, χωρίς ούτε περιστασιακές σχέσεις, οι άνδρες Παρθένοι είναι πολύ αισθησιακά ζώδια. Θέλουν να είναι καλοί σε όλα, γι ’αυτό θα βάλουν τα δυνατά τους να είναι οι καλύτεροι και στον ερωτικό τομέα. Ο Παρθένος θα περιμένει τις τέλειες συνθήκες πριν κάνει σεξ και πρώτα θα βεβαιωθεί ότι τα σεντόνια είναι καθαρά και ότι η κρεβατοκάμαρα είναι τακτοποιημένη! Η σωστή τακτική για να γοητεύσετε έναν Παρθένο είναι να τον κάνετε πρώτα να νιώσει άνετα, να είναι χαλαρός μαζί σας. 

 ΖΥΓΟΣ

Οι άνδρες Ζυγοί εξιδανικεύουν τις  συντρόφους τους. Έχουν υψηλά πρότυπα και προσδοκίες και περιμένουν να ανταποκριθείτε σε αυτά. Τους αρέσει να ικανοποιούνται όλες τους οι αισθήσεις ερωτικά και έχουν αδυναμία στο καλαίσθητο και κομψό σεξ. Το μυαλό του είναι το πρώτο που πρέπει να κατακτήσει μια γυναίκα. Στους Παρθένους αρέσουν οι φινετσάτες γυναίκες που φροντίζουν ακόμα και οι πιτζάμες τους να είναι μεταξωτές.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Οι Σκορπιοί αγαπούν τα μυστικά και τα μυστήρια. Θα σας ανοίξει σαν δώρο και θα εξερευνήσει κάθε κομμάτι σας - φυσικά και το συναισθηματικό - στην προσπάθειά του να βρει τον πραγματικό σας εαυτό. Δυστυχώς, πολλές φορές βαριέται και χωρίζει όταν πιστεύει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να μάθει. Παθιασμένος  και άκρως σεξουαλικός, ο Σκορπιός αγαπά το σπάσιμο των ταμπού και έχει ξεχωριστά κουτάκια για τον έρωτα και την αγάπη.  Του αρέσουν οι έντονες παρουσίες, ωστόσο φροντίστε να είστε ευρηματική για να μην βαρεθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξωστρεφείς και αισιόδοξοι, οι άνδρες Τοξότες ζουν για την περιπέτεια και τις εναλλαγές. Οι Πίτερ Παν των ζωδίων, είναι γοητευτικοί, χαρισματικοί και… περιπλανώμενοι. Οι Τοξότες τείνουν να ελκύουν γυναίκες που θέλουν μια νύχτα ευχαρίστησης παρά μελλοντικές αξιόπιστες συζύγους. Δεν είναι αντίθετοι με τη μονογαμία μόλις βρεθεί το σωστό πρόσωπο. Απλά η γυναίκα δίπλα του, θα πρέπει να προσπαθεί σκληρά για να κρατήσει το ενδιαφέρον του. Ο Τοξότης γοητεύεται από την καλή εμφάνιση, τη γοητεία και τις ενθουσιώδεις, ορεξάτες γυναίκες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά σοβαροί και παραδοσιακοί άνδρες, και δεν είναι ασυνήθιστο γι’ αυτούς να παντρευτούν μία γυναίκα που τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.  Ωστόσο, οι Αιγόκεροι θεωρούν πρακτικό και όχι αρνητικό να παντρευτούν για χρήματα ή για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Αυτό το ζώδιο προτιμά τις αθώες, ντροπαλές, λιγομίλητες,  γυναίκες, ωστόσο στον ερωτικό τομέα μπορεί να δείξουν μια πιο περιπετειώδη πλευρά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος περιμένει να τον θαυμάσετε για το μυαλό του. Γενικά θεωρείται ότι ελέγχει τις επιθυμίες του –σε σημείο καταστολής -  και είναι προσηλωμένος στους στόχους του. Έχει μια σέξι πλευρά, αλλά φροντίζει να μην την φανερώνει. Δεν επιτρέπει στα συναισθήματά του να τον κυριεύσουν, οπότε δεν είναι εύκολη δουλειά η κατάκτησή του. Όταν όμως αφοσιωθεί σε μια γυναίκα, θα της μείνει πιστός, γιατί, κυρίως,  δεν μπορεί τα μπλεξίματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στους άνδρες Ιχθύες, αρέσει να είναι εργένηδες. Ακόμα κι αν είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια, θα συνεχίσει να ενεργεί σαν να είναι μόνο και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το «εμείς» μπροστά σε ανθρώπους που δεν ξέρουν την οικογενειακή του κατάσταση. Φανταχτερός ο ίδιος, προσελκύεται από λαμπερές, όμορφες γυναίκες. Του αρέσουν οι έμπειρες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το κατακτήσουν. Δεν είναι ασύνηθες να έχουν συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας από τους ίδιους. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.