Header Ads

Τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου - Η απίστευτη ντάμα του Τσίπρα και η σικ Μπέτυ Μπαζιάνα (φωτο)

Εορταστικό και ανέμελο ήταν το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Το αυστηρό κτήριο της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας γέμισε από μελωδίες, εντός και εκτός, χορούς, και παιδικές φωνές που έψαλλαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγο του. 

Αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα ήταν ο χορός μιας μικρής επισκέπτριας στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, που μάλιστα έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Για μια ακόμη φορά δε η σύντροφος του πρωθυπουργού τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων με την σικ εμφάνισή της αλλά και η διάθεσή της. 

Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό έψαλλαν ανάδοχοι γονείς με τα παιδιά τους, ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνών Red Thread που κάνουν διαδραστικά δρώμενα σε σχολεία για να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για το bullying, μαθητές, καθηγητές και θεραπευτές από το ”Σχολείο 18 άνω”, μέλη της κίνησης καλλιτεχνών ΑμεΑ Dagipolis Dance Co, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λιεουτουργοί. 

Επίσης ακούσουν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών METALLON και ακολούθως από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο ”Κρητών ΖΑΛΑ”. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.