Header Ads

Λιοντάρι κατασπάραξε και σκότωσε 22χρονη σε ζωολογικό κήπο στις ΗΠΑ– Σκότωσαν επί τόπου το ζώο

Μια 22χρονη κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει να εργάζεται ζωολογικό κήπο στη Βόρεια Καρολίνα, πέθανε όταν της επιτέθηκε ένα λιοντάρι.

Η Alexandra Black είχε ξεκινήσει να δουλεύει στο κέντρο πριν από δέκα ημέρες και την ημέρα του δυστυχήματος βρισκόταν στους χώρους του κέντρου.

Μια ομάδα «εξειδικευμένου προσωπικού» όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι του κέντρου, εισήλθαν στο χώρο όπου κρατούνται τα λιοντάρια προκειμένου να προχωρήσουν σε απαραίτητες εργασίες καθαρισμού. 

 

 

Άγνωστο όμως πώς, το λιοντάρι κατάφερε να δραπετεύσει από το χώρο και όπως φαίνεται όταν αντίκρισε την 22χρονη Black της επιτέθηκε και τη σκότωσε. Οι ακριβείς συγκινήθηκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα δεν είναι σαφείς ενώ οι υπεύθυνοι δεν έχουν απαντήσει εάν κάποιος ξέχασε να κλειδώσει το χώρο όπου κρατείτο το ζώο. Ωστόσο δηλώνουν πως το κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα. 

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι στο κέντρο δεν κατάφεραν να αναισθητοποιήσουν το ζώο και έτσι έτσι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο σκότωσαν το λιοντάρι πυροβολώντας το για να μπορέσουν να του αποσπάσουν τη σορό της 22χρονης. 

 

Σημειώνεται πως η νεαρή γυναίκα, έκανε τη πρακτική της στο κέντρο και όπως δηλώνει η οικογένειά της αγαπούσε πολύ τα ζώα, είχε εργαστεί πολλές φορές αμισθί σε ανάλογα κέντρα και πριν από λίγο καιρό είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

 

Πηγή: ABC News, ΒΒC

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.