Header Ads

Όσες φορές ο Γκλέτσος έγινε viral: Από τα Θεοφάνεια του 2012 μέχρι το τσάμικο για χάρη της Περιφέρειας που εν τέλει δεν διεκδικεί

O Aπόστολος Γκλέτσος είναι από τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την πολιτική για να φέρουν όντως αλλαγή. Και στην πόλη του, τη Στυλίδα, τα κατάφερε. Για αυτό και ο κόσμος είναι πλάι του σε ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν πει. Και αυτό, αποδείχτηκε, λίαν προσφάτως, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το γιόρτασε, μάλιστα, με τσάμικο και ο κόσμος του διαδικτύου ασχολήθηκε με τον χορό του ( και σε δεύτερη μοίρα για τη νέα πρόκληση που αποφάσισε να βγάλει εις πέρας).

Εν τέλει, ανακοινώνει ότι τελικά εγκαταλείπει την κούρσα για την Περιφέρεια για λόγους προσωπικούς και οικονομικούς. Σίγουρα, δεν περνά απαρατήρητο. Ο Γκλέτσος είναι «ευπώλητος», τον διαβάζει ο κόσμος. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια της εκλογικής του πορείας έχει γίνει viral. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα:

Ιανουάριος 2011: Σύλληψη του δημάρχου, επειδή ξήλωσε τις μπάρες των διοδίων

Στα διόδια της Πελασγίας γκρέμισαν τις μπάρες τον Ιανουάριο του 2011 και ο Απόστολος Γκλέτσος οδηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές, με εντολή του Προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας. Εκτοντάδες πολίτες χαιρέτισαν την κίνησή του στα social media.

 28 Οκτωβρίου 2011: Όταν κατέβασε τους επισήμους για να κάτσουν οι πολεμιστές του 40

Ο δήμαρχος, με αφορμή την Εθνική επέτειο είχε φροντίσει να στείλει το δικό του μήνυμα. Έτσι, κατέβασε τους επισήμους από την εξέδρα και στη θέση τους τοποθέτησε πολεμιστές του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου. Η αγανάκτηση του κόσμου για τους πολιτικούς ήταν σε υψηλά επίπεδα εκείνη την περίοδο. Για άλλη μια φορά κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Δεκέμβριος 2011: Στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό για ναρκωτικά

Η καταγγελία για ναρκωτικά στην ”Παραμυθοχώρα” τον είχε ωθήσει να ζητήσει τον λόγο από συνεργάτη του, με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο ανάμεσά τους. Νοσηλεύονταν και οι δύο στο νοσοκομείο Λαμίας 

«Τα έχω πει όλα στην αστυνομία, ακολουθεί ο εισαγγελέας. Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ. Θα φύγουν νύχτα οι αλήτες, οι πάσης φύσεως αλήτες. Και από τους κλέφτες και από τους αλήτες και από τους ναρκομανείς και από τους εμπόρους ναρκωτικών», έλεγε στην κάμερα του STAR κεντρικής Ελλάδας.


Ιανουάριος 2012: Επί τρία ο Σταυρός των Θεοφανείων για τον δήμαρχο

 Κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες και με όλες τις πρωινές εκπομπές να έχουν ζωντανή σύνδεση, ο δήμαρχος Στυλίδας είχε βουτήξει στα κρύα νερά της πόλης τον Ιανουάριο του 2012 για να πιάσει τον Σταυρό, σύμφωνα με το καθιερωμένο έθιμο. Με τη βοήθεια του Θεού (και του Μητροπολίτη Φθιώτιδας) τον έπιασε με τη τρίτη φορά. Οι «Ράδιο Αρβύλα» τίμησαν τη στιγμή αυτή.

Απρίλιος 2012: Έδειρε εργολάβο που του πρότεινε μίζα

Έναν Λαμιώτη εργολάβο που... είχε τολμήσει να του προτείνει μίζα είχε δείρει στο γραφείο του . «Μην είσαι κορόιδο...θα σου μάθω εγώ τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά στον Απόστολο Γκλέτσο. Τη δεύτερη φορά που του είπε «μην είσαι κορόιδο», έπεσε και το πρώτο «μπουκέτο» όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Μάιος 2014: Το νέο κόμμα

 Φλερτάροντας και με τη Βουλή των Ελλήνων, είχε ιδρύσει το δικό του κόμμα με την ονομασία «Τελεία». Στις εκλογές του 2014, κατάφερε να πάρει 1,77%.

28η Οκτωβρίου 2015: «Οι δανειστές και τα μνημόνια να πάνε να γ...» σε σχολική γιορτή 

Φαίνεται πως ο Απόστολος Γκλέτσος τιμά ιδιαίτερα την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ». Αυτή τη φορά, καλεσμένος σε σχολική εκδήλωση ενός σχολείου της Στυλίδας, του δόθηκε το βήμα να χαιρετίσει τους παρευρισκομένους. Και βρήκε την ευκαιρία να πει και τη δική του άποψη για τα τεκταινόμενα. Ποια ήταν; «Οι τοκογλύφοι, οι δανειστές και τα Μνημόνια να πάνε να γ...». Φυσικά, οι μαθητές τον αποθέωσαν. 

 Φεβρουάριος 2016: Η αποκάλυψη ότι έχει πάει με άνδρα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλος

Διανύοντας τη δεύτερη θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha, όπου αποκάλυψε χωρίς δισταγμό ότι έχει πάει με άνδρα. Από τότε, όλοι έμαθαν τη φράση που είχε πει εκείνο το βράδυ («το ψάρι ψήνεται και από τις δυο πλευρές». 

Πάλι, οι Ράδιο Αρβύλα, δεν το άφησαν να πέσει κάτω 

Απρίλιο 2016: Το βαρύ ζειμπέικικο στη Ρούλα Κορομηλά

Δυο μήνες μετά την προαναφερθείσα αποκάλυψη, όπου συζητείται ακόμα στις gossip εκπομπές, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην τότε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο κανάλι «Ε» και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που συζητήθηκε τις επόμενες ημέρες.

 Δεκέμβριος 2017: Πάλι viral με χορό

Ένα χρόνο μετά, σε άλλο κανάλι και άλλη εκπομπή, όλα τα gossip σάιτ θα ασχοληθούν ξανά με το ζειμπέικικο του Γκλέτσο, όσο οι κάτοικοι της Στυλίδας συνεχίζουν να τον στηρίζουν ασυζητητί. Αυτή τη φορά στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή Στην Υγειά μας ρε παιδιά στον Άλφα

 

Μάιος 2018: «Έχω πάει με άνδρα και ήταν πολύ ωραία»

Δύο χρόνια μετά την δήλωση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, τον Μάιο του 2018 σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι έχει πάει άνδρα και του άρεσε.

Ο δήμαρχος μίλησε στη συνέχεια για τη στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ”δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν ”δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’ αυτό και τα δίνω όλα γι’ αυτούς».

Δεκέμβριος 2018: Υποψήφιος για την Περιφέρεια με τσάμικο

Κι ερχόμαστε στα πιο φρέσκα. Από το Γοργοπόταμο ο Απόστολος Γκλέτσοςανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ξ
εκίνησε την εκδήλωση με ένα τσάμικο σήμα κατατεθέν της Ρούμελης για την οποία υπόσχεται ότι θα δώσει τα πάντα για να αποκτήσει τη θέση που της άρμοζε.

 

Δεκέμβριος 2018: Το APP GKLETSOS

 

Η προεκλογική μάχη δίνεται με κάθε διαθέσιμο μέσο και φυσικά όλοι σπεύδουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι αυτό και ο Απόστολος Γκλέτσος που μέχρι πρότινος θα ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας λάνδαρε τη δική του εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

Σήμερα: Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Γκλέτσος

Kαι πάλι viral! 

 

Σωτήρης Βαλάρης / HuffPost Greece
Από το Blogger.