Header Ads

Λαφαζάνης: Για καλή χρονιά να ετοιμάσουμε τα δικά μας ελληνικά γιλέκα

«Ο καινούργιος χρόνος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο αν έρθει στο προσκήνιο ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια σημερινής γιορτής για την Πρωτοχρονιά που πραγματοποίησε η ΛΑΕ στα γραφεία της, και απηύθυνε κάλεσμα να «αφήσουμε τους καναπέδες μας και ακολουθήσουμε τις επιλογές των Γάλλων πολιτών με τα ”κίτρινα γιλέκα”».

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΛΑΕ, αφού ευχήθηκε σε όλον τον ελληνικό λαό υγεία, δύναμη, και πρόοδο για τον καινούργιο χρόνο, ανέφερε ότι «καλή χρονιά δεν πρόκειται να υπάρξει στην πατρίδα μας όσο στην εξουσία θα βρίσκεται η σημερινή μεταλλαγμένη κυβέρνηση και όσο στην πολιτική ζωή κυριαρχούν τα παραδομένα κατεστημένα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, οι ενδιάμεσοι δορυφόροι τους και οι γνωστές ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος».

«Προϋπόθεση για καλή χρονιά είναι να ξεκινήσει μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή στη χώρα. Ο καινούργιος χρόνος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο αν έρθει στο προσκήνιο ο ελληνικός λαός. Αν αφήσουμε τους καναπέδες μας και ακολουθήσουμε τις επιλογές των Γάλλων πολιτών με τα ”κίτρινα γιλέκα” και βγούμε ενωμένοι στους δρόμους» σημείωσε ο Παν. Λαφαζάνης και απηύθυνε κάλεσμα προς τον τον ελληνικό λαό «μπροστά στον καινούργιο χρόνο να γυρίσει την πλάτη στις παρακμιακές κοκορομαχίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να ετοιμάσει τα δικά του νικηφόρα και ελπιδοφόρα ελληνικά χρωματιστά γιλέκα για την πατρίδα μας, για την δημοκρατία, για ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση».

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.