Header Ads

Παρουσία όλων των εν ζωή Αμερικανών προέδρων η κηδεία του Τζορτζ Μπους

Παρουσία όλων των εν ζωή Αμερικανών Προέδρων πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον η επικήδειος τελετή στη μνήμη του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 94 ετών.

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, το ζεύγος Κλίντον και το ζεύγος Ομπάμα και φυσικά ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος με τη σύζυγό του Λόρα, τιμούν με την παρουσία τους τον αποβιώσαντα πρόεδρο.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν, πριν την έναρξη της τελετής, όπως αναφέρει το CNN, ο Τζορτζ Μπους φάνηκε να προσφέρει κάτι στη Μισέλ Ομπάμα, χωρίς να διευκρινίζεται τι ήταν αυτό.

Πάντως, ένα ανάλογο περιστατικό είχε εκτυλιχτεί και πρόσφατα, στην κηδεία του Τζον Μακέιν, όταν ο Μπους είχε προσφέρει στην σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα μια καραμέλα για τον λαιμό, με την τελευταία να τον ευχαριστεί για αυτή του τη χειρονομία, καταδεικνύοντας το πολύ θερμό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ τους.

Αλλωστε, οι δύο τους έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις. Μάλιστα, η φωτογραφία με την αγκαλιά τους σε εγκαίνια μουσείου τον περασμένο Σεπτέμβριο

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.