Header Ads

Τζ. Λόπεζ: Στα εγκαίνια του Saks με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ κι η φωτογραφία μέσα στο ιδιωτικό τζετ

.

 Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την εκθαμβωτική ερμηνεία της στα American Music Awards η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια της γιορτινής βιτρίνας του εμβληματικού πολυκαταστήματος Saks στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης

Η 51χρονη Τζένιφερ Λόπεζ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή καθώς πόζαρε με τον 45χρονο πρώην παίκτη του μπέιζμπολ και αρραβωνιαστικό της, Αλεξ Ροντρίγκεζ, έξω από την ναυαρχίδα των Saks. 

Η μοναδική J Lo έπλεξε έναν ύμνο του λιλά με το παλτό και την Dolce Gabbana τσάντα της. Σύμφωνα με τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το ζευγάρι φορούσε μάσκες, ενώ σε μια φωτογραφία μαζί τους ήταν ο πρόεδρος και επικεφαλής της Saks Fifth Avenue, Μαρκ Μέτρικ.  

.

Καθ′ οδόν προς την Νέα Υόρκη, ο Ροντρίγκεζ φρόντισε να αναρτήσει προς τους περίπου 4 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram μια φωτογραφία με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον σκύλο τους στο ιδιωτικό τους τζετ. 

« Η κυρία είναι σίγουρα έτοιμη για το  #Thanksgiving!», έγραψε και συνέχισε: «Εχουμε τόσα πολλά να είμαστε ευγνώμονες, κι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε σπίτι να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια». 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.