Header Ads

Σαντορίνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο γνωστού ξενοδόχου – Τι έδειξε η νεκροψία

Πενιχρά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία που διενήργησε σήμερα Δευτέρα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά στη σορό του ξενοδόχου που βρέθηκε νεκρός στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της HuffPost Greece, το γεγονός ότι ο 69χρονος απανθρακώθηκε είχε ως αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής να μη μπορεί να εξάγει από την έρευνά του συμπεράσματα. Έτσι, ζήτησε τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων (dna κλπ).

«Τα οστά ήταν κατεστραμμένα. Ολοκληρωτικά. Δεν υπήρχε τρόπος να διαπιστωθεί εάν κάποια ίχνη που υπήρχαν στα οστά προήλθαν πριν ή μετά την απανθράκωση από την πυρκαγιά. Θα γίνουν και άλλες έρευνες από εδώ και πέρα. Αρχικά μέσω dna θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος», εξηγεί πηγή από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, μετά από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. 

Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενός χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο, ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο ωστόσο συνεργάζεται με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.