Header Ads

Το σπίτι της Τζένιφερ Λόρενς στο Κεντάκι κάηκε σε μια «φρικτή» φωτιά

.

Το οικογενειακό αγρόκτημα της Τζένιφερ Λόρενς, στο Κεντάκι, το οποίο φιλoξενεί έναν καλοκαιρινό αθλητικό καταυλισμό καταστράφηκε από μια «φρικτή φωτιά».

Το αθλητικό  καμπ Hi-Ho μοιράστηκε μια δήλωση στο Facebook που ανακοινώνει τα τραγικά νέα μετά τη φωτιά που ξέσπασε αργά την Παρασκευή το βράδυ.

«Με πολύ βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε την είδηση ότι χάσαμε τον αχυρώνα μας χθες το βράδυ σε μια φρικτή φωτιά. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες που κανένας άνθρωπος ή ζώο δεν τραυματίστηκε, αλλά εξακολουθούμε να πενθούμε για την απώλεια ετών σκληρής δουλειάς και τις αναμνήσεις...», ανέφερε η δήλωση.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που βρισκόμαστε, αλλά είμαστε τόσο απίστευτα ευγνώμονες για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Simpsonville κι όλους τους άλλους πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν στην έκτακτη ανάγκη μας. Είστε αληθινοί ήρωες. Είμαστε επίσης τόσο ευγνώμονες για τα αμέτρητα μέλη της κοινότητάς μας που έχουν φτάσει να μας υποστηρίξουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η αγάπη και η καλοσύνη σας σημαίνουν τον κόσμο για εμάς», ανέφερε ακόμα η δήλωση.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Η TMZ έλαβε ένα email που στάλθηκε από τον αδελφό της κατόχου Όσκαρ, Μπλέιν Λόρενς, στον οποίο ανήκει και διευθύνει Hi-Ho, που στάλθηκε σε γονείς παλαιότερων κατασκηνωτών.

Στο email, ο ίδιος ανέφερε λεπτομερώς τη ζημιά, εξηγώντας ότι ο αχυρώνας που χάθηκε στην φωτιά στεγάζει το χώρο του γραφείου του, τους στάβλους για τα άλογα, έναν εσωτερικό χώρο ιππασίας για παιδιά, μια παρουσίαση άγριας ζωής, έναν χώρο τέχνης κι ένα γκαράζ με εξοπλισμό αγροκτήματος και ένα σταθμό νοσοκόμων.

Ο Μπλέιν υποσχέθηκε να τον ξαναχτίσει και να ανοίξει ο αχυρώνας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ζήτησε δωρεές για βοήθεια στην ανοικοδόμηση.

 ΠΗΓΗ: People

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.