Header Ads

Κολπική μαρμαρυγή και πνευμονία οι αιτίες θανάτου του Σον Κόνερι

Ο Σον κι η Μισέλ Κόνερι στην πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Εδιμβούργου το 2010. 

Ο Σον Κόνερι έφυγε από την ζωή στον ύπνο του στις 31 Οκτωβρίου, στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Αιτίες που αναφέρονται στο πιστοποιητικό θανάτου του είναι η πνευμονία, η αναπνευστική ανεπάρκεια, το γήρας και η κολπική μαρμαρυγή σύμφωνα με πιστοποιητικό θανάτου που δημοσιεύει το TMZ

Συγκεκριμένα, τα χαρτιά αναφέρουν ότι ο εμβληματικός Τζέιμς Μποντ πέθανε σε ηλικία 90 ετών από κολπική μαρμαρυγή - ένας ακανόνιστος και συχνά γρήγορος καρδιακός ρυθμός που μπορεί να προκαλέσει κακή ροή αίματος - γήρας και πνευμονία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι στάχτες του θα διασπαρθούν στην πατρίδα του την Σκωτία. 

«Θα φέρουμε τον Σον πίσω στην Σκωτία - αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία», ανέφερε η χήρα του ηθοποιού, η Γαλλο-Τυνήσια ζωγράφος Μισελίν Ροκμπρίν Κόνερι στην Scottish Mail. 

«Ηθελε οι στάχτες του να διασπαρούν στις Μπαχάμες κι επίσης στην πατρίδα του», προσέθεσε, συμπληρώνοντας ότι η οικογένειά του θα υλοποιήσει την τελευταία του επιθυμία μόλις τελειώσουν οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού

 

«Οταν θα είναι δυνατόν και ασφαλές να ταξιδέψουμε ξανά, τότε είναι σκοπός της οικογένειας να επιστρέψουμε στην Σκωτία μαζί του», είπε η 91χρονη Μισέλ Ροκμπρίν που υπήρξε παντρεμένη με τον πρώτο και θρυλικότερο Τζέιμς Μποντ για 45 ολόκληρα χρόνια. 

«Θα θέλαμε να διοργανώσουμε μια επιμνημόσυνη τελετή για εκείνον στην Σκωτία - αυτή είναι η ευχή μας», συμπλήρωσε «αλλά δεν μπορούμε να πούμε πότε αυτό θα γίνει ακριβώς». 

Τα νέα για τον θάνατο του Σον Κόνερι έγιναν γνωστά στις 31 Οκτωβρίου, λίγο μετά το συμβάν. Η αιτία θανάτου δεν είχε γίνει γνωστή.

Η σύζυγος και οι δυο γιοι τους, Τζέισον και Στέφαν επιβεβαίωσαν αργότερα ότι έφυγε από την ζωή «ειρηνικά περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του». Ο 57χρονος Τζέισον είχε αναφέρει στο BBC ότι ο πατέρας του δεν ήταν καλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 

ΠΗΓΗ: People

 
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.