Header Ads

Formula 1: Τρομερό ατύχημα για τον Γκροζάν στο Μπαχρέιν, εξερράγη το μονοθέσιό του

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άνοιξε για την Formula 1 το Grand Prix του Μπαχρέιν το απόγευμα της Κυριακής (29/11). Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, είχε επαφή, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός διαδρομής για να ακολουθήσει μια τρομακτική κατάσταση.

Η Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Το Halo φαίνεται πως τον έσωσε, στην κυριολεξία, καθώς το κόκπιτ βρέθηκε ανάμεσα σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Η ζημιά στις μπαριέρες ήταν τεράστια, το μονοθέσιο του Γκροζιάν διαλύθηκε και κόπηκε στη μέση, πραγματικά οι εικόνες ήταν σοκαριστικές, ήταν εικόνες Αποκάλυψης, ωστόσο για ακόμα μία φορά η Formula 1 έδειξε πως έχει πλέον τρομερά επίπεδα ασφάλειας ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις σαν αυτή.

Ο οδηγός της Haas, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για εξετάσεις καθώς είχε καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους και πονούσε στα πλευρά, στα οποία ίσως έχει κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση.

Δείτε τι συνέβη στην στροφή 3 του Σακχίρ:

Πηγή: Sport24

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.