Header Ads

To efood έχει αποστολή αγάπης

Το efood, ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας,, σχεδιάζει σταθερά και υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στηρίζοντας με συνέπεια όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει το αίσθημα ευθύνης της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, για πρώτη φορά το efood προσκαλεί τους χρήστες της πλατφόρμας να συνεισφέρουν σε επιλεγμένους σκοπούς συμβάλοντας με το ποσό που επιθυμούν στις παραγγελίες τους. Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο, η εταιρεία εστίασε σε πρωτοβουλίες  που γεννούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Με τη συνεισφορά όλων εσάς στήριξε το έργο της ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, αλλά στάθηκε και κοντά σε ανθρώπους τη στιγμή που οι φωτιές και οι πλημμύρες τους έκαναν ευάλωτους. Φυσικά η αποστολή αγάπης δεν σταμάτησε εκεί. Από τις πρώτες μέρες που ο COVID-19 εμφανίστηκε στη χώρα μας ήξερε ότι χρειάζεται να προσφέρει, εστιάζοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομειακού εξοπλισμού και της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και  στη στήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Και όλα αυτά γιατί για το efood η εταιρική υπευθυνότητα δεν είναι απλά μια υποχρέωση που περιορίζεται σε δύσκολες περιόδους, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας όλων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας.

Δες το βίντεο με την ανασκόπηση των δράσεων του efood

Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλους! #LoveDelivered

 

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.00 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.