Header Ads

Σύλληψη Σφακιανάκη: «Φοβόμουν για τη ζωή μου», είπε στους αστυνομικούς

.

«Φοβόμουν για τη ζωή μου». Αυτό είπε στους αστυνομικούς ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, θέλοντας να δικαιολογήσει την κατοχή όπλου χωρίς τη νόμιμη άδεια.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του και έτσι είχε πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι για την αυτοπροστασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια από την ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή όπλου. Ωστόσο, η άδεια αυτή δεν ανανεώθηκε. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθούσε να οπλοφορεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό. Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.