Header Ads

H Αthens Flying Week έρχεται στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου

H Athens Flying Week πρωτοτυπεί παρουσιάζοντας το πιο μεγαλειώδες υπερθέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Η Athens Flying Week, πιστή στο ραντεβού της, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι της αεροπορίας θα βρεθούν στην Τανάγρα για να παρακολουθήσουν την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019. Η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας  θα μας απογειώσει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, από την Αεροπορική Βάση Τανάγρας!

Έχοντας ως κύριο στόχο να ανταμείψει τους περισσότερους από 60.000 θεατές από Ελλάδα, αλλά και τους 4.000 ξένους επισκέπτες που ταξίδεψαν πέρσυ στην Αθήνα από 18 χώρες του εξωτερικού, η AFW 2019 ετοιμάζει ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Φέτος, και για πρώτη φορά στην AFW, η Patrouille de France!

H «Γαλλική Περίπολος», 66 χρόνια από την ίδρυσή της αποτελεί ένα από τα κορυφαία σμήνη αεροπορικών επιδείξεων στον κόσμο και θα παρουσιάσει το μαγευτικό υπερθέαμα των σχηματισμών ακριβείας για το οποίο φημίζεται.

Πλούσιο και φέτος το πτητικό πρόγραμμα, με τους Royal Jordanian Falcons, το Belgian F-16 Solo Display Dark Falcon, το Solo Display Saab 105 της Αυστριακής Πολεμικής Αεροπορίας, τον Mika Brageot από τη Γαλλία ( που είναι ένας από τους πιλοτους του RED BULL AIR RACE ), αλλά και τους θρυλικούς Flying Bulls, με τρία πτητικά μέσα,  που φέρνουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: τα Douglas DC-6Β, το ιστορικό Chance Vought F4U-4  Corsair και το ελικόπτερο Β0105.

Ακόμα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ομάδα αλεξιπτωτιστών Sky Dive Attica, τον Stijn De Jaeghere Aerobatics από το Βέλγιο με το Xtra 300, την RC Kavala Acro Team  και φυσικά τα μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων με το F-16Mirage 2000-5T-6 Texan IITecnam P-2002JF και F-4E Phantom II για μια ακόμα πιο δυναμική παρουσία από ότι μας έχουν συνηθίσει! Παρών και ο Γιώργος Παπαγιάννης σε επιδείξεις αερομοντελισμού.

Εξελίσσοντας την παράδοση του νυχτερινού airshow η Athens Flying Week πρωτοτυπεί παρουσιάζοντας το πιο μεγαλειώδες υπερθέαμα στο νυχτερινό ουρανό !  Πληθώρα πυροτεχνημάτων, χρώματα και μουσικές θα πλημμυρίσουν τους αιθέρες μετά το ηλιοβασίλεμα ! Ο Luca Bertossio από την Ιταλία, ο Dutch Russ από την Ολλανδία και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Johan Gustafsson από τη Σουηδία θα μαγέψουν το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας το πιο μεγάλο νυχτερινό airshow της Ευρώπης.

Στη μεγαλύτερη αεροπορική στατική έκθεση των τελευταίων χρόνων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να φωτογραφηθούν δίπλα  στα Aeromachi MB-339 και M-346 της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το C-130 J από τις ΗΠΑ αλλά και και με το νέο απόκτημα της  Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος αρχικής εκπαίδευσης Tecnam P-2002JF, και τα F-4E Phantom IIMirage 2000-5, καθώς και τα σπάνια ιστορικά αεροσκάφη της.

Στην Ελλάδα και φέτος η air-to-air photography Aviation Photocrew, χαρακτηριστικό παράδειγμα υψηλού επιπέδου αεραθλητικής δραστηριότητας  που πέρσυ μας χάρισε μοναδικές εικόνες από τη χαμηλή πτήση σχηματισμού μαχητικών και επιβατικών αεροσκαφών πάνω από την Ακρόπολη.

Μαζί μας  και η Aegean Airlines με εντυπωσιακές  εκπλήξεις τόσο σε θέαμα αλλά και για όσους ονειρεύονται να μπουν στο μαγικό κόσμο  των χειριστών αεροσκαφών.

Φέτος, και για πρώτη φορά στην AFW θα συμμετέχει και η Patrouille de France.

 Ολοι οι φορείς του τουρισμού, ΕΟΤ, Marketing Greece, Σete, Hatta, Hapco, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της Athens Flying Week και τη συνεισφορά της διοργάνωσης στον Ελληνικό Θεματικό Τουρισμό στηρίζουν διαχρονικά το μεγάλο αεροπορικό γεγονός της χώρας.

Μεγάλη εμπορική έκθεση, μπαρ και εστιατόρια αλλά και χώροι-έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους συμπληρώνουν την εικόνα του αεροπορικού πάρτυ για όλη την οικογένεια.

Ο παιδότοπος και 2 στρατόπεδα αναβίωσης Ελληνικού Στρατού, με παρελάσεις, αληθινές στολές και όπλα της εποχής εκείνης, ένα διαδραστικό παιχνίδι που ετοιμάσαμε, θα μεταφέρει τα παιδιά σε μια ιστορική εποχή,  μαθαίνοντας και διασκεδάζοντάς τα.

Ακόμα, για όλους τους εκκολαπτόμενους πιλότους, οι σημαντικότερες σχολές εκπαίδευσης αεροπόρων θα βρίσκονται κοντά σας, με όλες τις πληροφορίες για την πραγματοποίηση του ονείρου.

Σε μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, μια μοναδική ευκαιρία για οικογενειακή απόδραση, αλλά και για μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μέρα με την παρέα με αποκορύφωση το μοναδικό θέαμα στους αιθέρες.

Ετοιμαστείτε για μια ακόμη διήμερη εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα, εκεί που νόμοι της φυσικής καταργούνται! Στην AFW 2019!

Προπώληση εισητηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/show/aeroporiki-vasi-tanagras/athens-flying-week-2019/   Τιμές από 5 €

Δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν, προς και από την αεροπορική βάση της Τανάγρας 15€ !

Περισσότερες πληροφορίες:  www.athensflyingweek.gr

Ακολουθήστε το AFW στο Facebook: https://www.facebook.com/AthensFlyingWeek

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.