Header Ads

Τρέχουν δεκάδες προσλήψεις σε μεγάλες εταιρίες - Ανοικτές θέσεις εργασίας για αποστολή βιογραφικού

Τρέχουν δεκάδες προσλήψεις σε μεγάλες εταιρίες - Ανοικτές θέσεις εργασίας για αποστολή βιογραφικού

Το Dikaiologitika News, σας παρουσιάζει όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρίες. Αναλυτικός κατάλογος με τις προσλήψεις ανά εταιρία.

Ποιες θέσεις εργασίας «τρέχουν» στο Πλαίσιο

Νέες θέσεις εργασίας προσφέρει το Πλαίσιο, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας.

Προσλήψεις στη Vodafone

Ευκαιρίες καριέρας παρέχει η εταιρεία – κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών Vodafone, η οποία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τις θέσεις εργασίας που επιθυμεί να καλύψει με προσωπικό.

Πρόκειται για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

Προσλήψεις στα καταστήματα Απολλώνιον - Δείτε τις θέσεις

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε ανθρώπους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα τους και φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε μια ηγετική και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και εστίασης.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας Απολλώνιον μπορείτε:

να εισάγετε το βιογραφικό σας σημείωμα, να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπόψιν της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στα: hr@apollonion-bakery.gr

φαξ 2106694150-3 να επικοινωνήσετε απευθείας στα τηλέφωνα 2106694100 και 2106694186 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ

Θέσεις εργασίας στα Starbucks

Nέες θέσεις εργασίας προσφέρουν τα Starbucks. Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνεις αίτηση για θέση στα καταστήματά, μπορείτε να αφήσετε το το βιογραφικό σας σημείωμα στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση jobs@starbucks.com.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.