Header Ads

Κοζάνη: Διευρυμένη συνεδρίαση των Εμπορικών Συλλόγων στα Σέρβια

Κοζάνη: Διευρυμένη συνεδρίαση των Εμπορικών Συλλόγων στα Σέρβια

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Γιώργου Καρανίκα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, η 1η διευρυμένη συνεδρίαση των 10 Εμπορικών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Η πρωτοβουλία αυτή, που υιοθετήθηκε από το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και θα θεσμοθετηθεί, όπως τόνισε ο πρόεδρός του, Νίκος Σαρρής, ήταν του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων. Στόχος όπως επισήμανε είναι να γνωριστούν τα μέλη των Εμπορικών συλλόγων της περιοχής και να εφαρμοστούν οι μέχρι τώρα επιτυχημένες δράσεις και οι ιδέες, έτσι ώστε να υπάρξει η οικονομική τόνωση της αγοράς.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων, Δημήτριο Μπρουσιόβα, υπάρχει η ανάγκη να εφαρμοστούν και κοινές δράσεις όλων των Εμπορικών Συλλόγων της περιοχής, γιατί όπως ανέφερε μόνο μέσω συνεργασιών μπορούν να αντιμετωπιστούν αρκετά από τα προβλήματά τους.

Η συνεργασία των 10 Εμπορικών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα πρέπει να είναι το δεδομένο, όπως και η διείσδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τόνισε από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, Αδάμ Ιωαννίδης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1607206
Από το Blogger.