Header Ads

Δωδεκάχρονος στην Κρήτη έσωσε τη μητέρα του από άνδρα που πήγε να τη στραγγαλίσει

Την 50χρονη μητέρα του έσωσε 12χρονος στην Κρήτη όταν της επιτέθηκε 42χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη είχε πάει με τον γιο της για αγροτικές εργασίες. Εκεί ο 42χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με τον 12χρονο, ο οποίος τον εμπόδισε. 

«Δεν του είχα δώσει κανένα δικαίωμα νωρίτερα. Απλώς από την επιχείρηση όπου δουλεύει, αγόρασα κοπριά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης του ζήτησε να τη μεταφέρει στον χώρο μου. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το μαρτύριό μου» είπε η ίδια στην εφημερίδα, προσθέτοντας πως τον έβλεπε να περνάει κάτω από το σπίτι της με αυτοκίνητο, τον έβρισκε μπροστά της συνεχώς και της τηλεφωνούσε για να της πιάσει κουβέντα. Αυτή επικοινώνησε με τον εργοδότη του και αυτό φαίνεται πως τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί την Κυριακή, χτυπώντας την και προσπαθώντας να την πνίξει. Η ίδια φώναξε και την άκουσε ο γιος της, ο οποίος «πήρε ένα μπουκάλι με κόκα κόλα που βρήκε και έτρεξε να με βοηθήσει. Πήγε από πίσω του και άρχισε να τον χτυπάει με όση δύναμη είχε. Από τα πολλά χτυπήματα που του κατάφερε ο γιος μου στο κεφάλι  τα έχασε και έτσι έβγαλε τα χέρια του από το λαιμό μου».

Ο άνδρας αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 50χρονη χήρα με τρία παιδιά, ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα έφτασε στο τμήμα με μώλωπες από τα χτυπήματα, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή σημάδια στον λαιμό της.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.