Header Ads

Ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία του ολογράμματος της Γουίτνεϊ Χιούστον

Το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον σε παγκόσμια περιοδεία.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μουσικούς παγκοσμίως, με τραγούδια όπως τα «I Wanna Dance With Somebody» και «I Will Always Love You» να είναι διαχρονικά και να τα γνωρίζουν και οι παλαιότερες γενιές. Είναι όμως ο θρύλος της Χιούστον τόσο μεγάλος ώστε να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές ένα ολόγραμμα της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή σε συναυλία;

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η περιοδεία του ολογράμματος της Χιούστον ξεκινάει στις 23 Ιανουαρίου στο Μεξικό και αργότερα θα εμφανιστεί σε πόλεις όπως το Λίβερπουλ, το Αμστερνταμ και η Στοκχόλμη. Η περιοδεία με τίτλο «Ενα βράδυ με την Γουίτνεϊ» («An Evening With Whitney») θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο και θα συμπεριλαμβάνει μια live μπάντα, backup τραγουδιστές και χορευτές που θα συνοδεύουν την εικόνα της τραγουδίστριας. Τον Μάιο, οι New York Times ανέφεραν ότι το show θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Χιούστον σε ψηφιακό ριμάστερ (επεξεργασία). 

Την παραγωγή της συναυλίας αναλαμβάνει η εταιρεία BASE Hologram, η οποία έχει παρουσιάσει αντίστοιχες εμφανίσεις ολογράμμων των Buddy Holly, Ρόι Ορμπισον και Μαρία Κάλλας. Επιπλέον, ανάμεσα στους παραγωγούς της συναυλίας βρίσκονται η χορογράφος Φατίμα Ρόμπινσον, η οποία έχει δουλέψει με τον Μάικλ Τζάκσον, η Ριάνα και ο The Weeknd.

Πηγή: AV Club

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.