Header Ads

Επίθεση σκύλου σε βρέφος: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα»

Για 30 λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί να επαναφέρουν στη ζωή το τριών μηνών βρέφος, που έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ, μέσα σε σπίτι οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Το μωρό έφερε βαριά τραύματα από δαγκώματα σε πολλά σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην τα καταφέρουν.

Η μητέρα του την ώρα της επίθεσης ήταν στο μπάνιο και δεν πρόλαβε να σώσει το μωρό. Πήρε το παιδί και το μετέφερε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Παίδων. Το σκυλί μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις φιλοζωικής οργάνωσης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το ροντβάιλερ ήταν έξω στο μπαλκόνι, κατάφερε να περάσει την προστατευτική σήτα και να επιτεθεί στο βρέφος που βρισκόταν μέσα σε κούνια στο σαλόνι.

Η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή, ο πατέρας απουσίαζε, ενώ η μητέρα έκανε δουλειές του σπιτιού. Άκουσε φωνές και θόρυβο, συνειδητοποίησε ότι κάτι συμβαίνει, έτρεξε στο σαλόνι και είδε το μωρό τραυματισμένο.

Για πολλές ώρες η μητέρα δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς από το σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ. Όπως είπε στους αστυνομικούς, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Επίσης, δεν υπήρχε εκείνη την ώρα κανένας άλλος στο σπίτι που θα μπορούσε να τη βοηθήσει. 

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.