Header Ads

Ταξίδεψε στο μέλλον και ισχυρίζεται ότι το 2300 οι υπολογιστές θα κυβερνάνε τους ανθρώπους

Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει στον χρόνο, «αποκάλυψε» μέσω ενός καναλιού στο Youtube ότι το 2300 οι υπολογιστές όχι μόνο θα χειρίζονται τον χρόνο, αλλά θα κυβερνάνε και τους ανθρώπους, ενώ όσον αφορά τις διακριτές αλλαγές, οι πόλεις πλέον θα απέχουν περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το έδαφος.

Ο κύριος Τζέραλντ Γκάρντνερ φιλοξενήθηκε στο αμφισβητούμενο πια κανάλι ApexTV, μετά από πολλά άλλα βίντεο με fake ταξιδευτές του χρόνου.

 Όσο για τον Γκάρντνερ, ο οποίος παίζει ρόλο γέρου με αγγλική προφορά, δήλωσε ότι άρχισε να εργάζεται για τη βρετανική κυβέρνηση το 1977, και μέχρι το 1988, χρησιμοποιήθηκε για να εργαστεί σε μια πειραματική τεχνολογία που θα στείλει έναν άνθρωπο στο μέλλον, ώστε να τον φέρουν ξανά πίσω με επιτυχία.

 Ο Γκάρντνερ, ο οποίος δήλωσε ότι του δόθηκε το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων λιρών  για το ταξίδι του, δήλωσε ότι στη συνέχεια στάλθηκε στο έτος 2300, όπου το Λος Άντζελες είναι υποβρύχιο και οι μόνες απειλές πιθανού πολέμου προέρχονται από το διάστημα.

Το έτος 2300, ο Γκάρντνερ δήλωσε ότι οι πόλεις θα κυβερνιούνται από έναν ισχυρό υπολογιστή. Πρόκειται για έναν πολιτισμό χωρίς νόμους, αλλά μόνο με κατευθυντήριες γραμμές, τις οποίες υποχρεούνται να ακολουθούν οι άνθρωποι. Αν ο υπολογιστής θεωρεί κάποιον ένοχο , θα αποστέλλεται προσωρινά σε στρατόπεδο εργασίας. Αν η παραβίαση του κανόνα είναι τόσο σοβαρή που ο υπολογιστής θεωρεί ότι δεν θα είναι ποτέ σε θέση να επανενταχθεί στην κοινωνία, ο Γκάρντνερ δήλωσε ότι ο δράστης ζει την υπόλοιπη ζωή του στην εικονική πραγματικότητα.

Ο ταξιδιώτης δήλωσε ότι έχει και εκθέματα από τον 24 ο αιώνα, αλλά θα τα αποκαλύψει σε ένα δεύτερο βίντεο. Έτσι, για εκείνους που έχουν την τάση να μην πιστεύουν αυτούς τους υποτιθέμενους ταξιδιώτες στον χρόνο, καλό θα είναι να περιμένουν λίγο ακόμα. 

Το ApexTV, όπως αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι αυτά τα βίντεο τα δημοσιεύει για ψυγαχωγικό σκοπό, ωστόσο υποτίθεται ότι είναι ενημερωτικό κανάλι. Το κύρος του αρχίζει να χάνεται.

 

Πηγές: Week, DailyDot

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.