Header Ads

228 προσλήψεις σε νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ - Δείτε τις ειδικότητες και τις προθεσμίες

228 προσλήψεις σε νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ - Δείτε τις ειδικότητες και τις προθεσμίες

ΑΣΕΠ: 228 είναι οι ανοιχτές θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία της χώρας - Δείτε τις προθεσμίες, τις ειδικότητες και τα δικαιολογητικά. 

Η εύρεση εργασίας στο Δημόσιο είναι ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα στην καθημερινότητα.  Το ανακοινώνει την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε νομικά πρόσωπα που υπάγονται στην εποπτεία του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΣΟΧ1 και ΣΟΧ2. 

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω δύο προκηρύξεων: 

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2019

Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε νομικά πρόσωπα που υπάγονται στην εποπτεία του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ανάγκες Φύλαξης. 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/ 2019

Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε νομικά πρόσωπα που υπάγονται στην εποπτεία του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για ανάγκες Καθαριότητας, Εστίασης & Σίτισης. 

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

18 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο»

Το Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» ανακοινώνει την πρόσληψη 18 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών, ως ακολούθως:

8 ΔΕ Φύλακες
4 ΔΕ Μάγειρες
6 ΥΕ Τραπεζοκόμοι

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/09/2019-19/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Αθανασία Βιδάλη
Από το Blogger.