Header Ads

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 200 θέσεις εργασίας στο ΤΑΠΑ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 200 θέσεις εργασίας στο ΤΑΠΑ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 200 θέσεις εργασίας με την προκήρυξη ΣΟΧ 1Α/2019 στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

Οι αιτήσεις για την κάλυψη των 200 θέσεων ΣΟΧ 1 Α /2019 μεσω ΑΣΕΠ για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων είναι ενιαία και θα γίνονται δεκτές :

μέχρι και 23/09/2019.

Για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας :

ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

Πανεπιστημίου 57 – τ.κ. 105 64 ΑΘΗΝΑ,

όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση Πρόσληψης ΣΟΧ 1 Α /2019 .

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή TE ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ανακοίνωση ΣΟΧ. 1 Α /2019 

Περίληψη Ανακοίνωσης ΣΟΧ.1 Α /2019 

Έντυπο Αίτησης

Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ

Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ

Παράρτημα Απόδειξης Γλωσσομάθειας

Dikaiologitika News
Από το Blogger.