Header Ads

Αγνοούνταν από το 1997 και η σορός του βρέθηκε 22 χρόνια μετά μέσω του Google Maps

Τα απομεινάρια ενός άνδρα που αγνοείται από το 1997 στη Φλόριντα, βρέθηκαν 22 χρόνια μετά σε εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε μέσω της Google Maps.

Ο Γουίλιαμ Μολντ, εξαφανίστηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1977, στη Φλόριντα, όταν δεν επέστρεψε σπίτι του μετά από βραδινή έξοδο. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνισή του, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο στοιχείο με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει στο συρτάρι.

Ένα νέο στοιχείο έφερε φως στην υπόθεση καθώς 22 χρόνια μετά, όταν στις 28 Αυγούστου η αστυνομία δέχτηκε ειδοποίηση για ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε μέσα σε λίμνη στο Γουέλιγκτον. Όταν το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από τα νερό, απομεινάρια βρέθηκαν σε αυτό που αναγνωρίστηκαν ως του Γουίλιαμ Μολντ.

Το αυτοκίνητο φαινόταν από το Google Maps. Η φωτογραφία ήταν μια δορυφορική εικόνα της περιοχής από το 2007, όμως κανείς δεν την είχε προσέξει μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Όπως μάλιστα αναφέρει το γραφείο του σερίφη, οι αρχές θεωρούν πως μάλλον ο Μολντ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου επιστρέφοντας σπίτι και έπεσε μέσα στην λίμνη.

Τον εντοπισμό του αυτοκινήτου ανέφερε στην αστυνομία ένας γείτονας της περιοχής.

Ο Μολντ, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, όχι ιδιαίτερα κοινωνικός που δεν συνήθιζε να πίνει πολύ αλκοόλ. Στις 9:30 (τοπική ώρα) κάλεσε την κοπέλα του να την ενημερώσει ότι γυρνάει σπίτι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ ούτε έδωσε κανένα σημείο ζωής μετά το τηλεφώνημα.

 πηγή: BBC

  

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.