Header Ads

Πρώην μοντέλο του Playboy πέθανε από πνιγμό μετά από κατ' οίκον θεραπεία αποτοξίνωσης

Η Τζάνα Ρασκάζοβα, 29χρονο πρώην μοντέλο του Playboy και νυν dj από το Κίεβο της Ουκρανίας κατέρρευσε στο σπίτι της στη Μόσχα, μετά από κατ′ οίκον θεραπεία αποτοξίνωσης, σύμφωνα με τον φίλο της που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Η αστυνομία ερευνά τον αιφνίδιο θάνατό της. Είχε φωτογραφηθεί για μεγάλα ανδρικά περιοδικά, όπως το Playboy και το FHM, ενώ τα τελευταία χρόνια δούλευε ως dj στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Μόσχας.

 

Όπως αναφέρει ο φίλος της Αλεξάντερ, ο γιατρός από την ιδιωτική της ασφάλεια που της χορήγησε την αγωγή αποτοξίνωσης, ίσως να μην γνώριζε ότι η Τζάνα ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Τον είχε καλέσει εκείνη, επειδή ήθελε να αποτοξινωθεί από το αχαλίνωτο κλάμπινγκ πολλών ημερών. Εκείνος έφυγε μετά τη χορήγηση της θεραπείας, αλλά ενημέρωσε τόσο τον ίδιο όσο και μια φίλη της Τζάνα που βρισκόταν στο σπίτι να μην μείνει μόνη. 

Μετά τη θεραπεία η Τζάνα κοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε, ο Αλεξάντερ της είπε ότι ανέπνεε περίεργα. Όταν σηκώθηκε για να κατευθυνθεί προς την κουζίνα, άρχισε να πνίγεται και κατέρρευσε. Οι φίλοι της κάλεσαν εσπευσμένα ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ίσως το φάρμακο που χορηγήθηκε ήταν αμφιλεγόμενο.

Οι αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για τον θάνατό της.

Οι θεραπείες αποτοξίνωσης είναι πολύ συνηθισμένες στο Χόλιγουντ.

 

Πηγές: DailyMail , Sun 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.