Header Ads

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ψηφιακός

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται… ψηφιακός: Δεν θα μιλάμε πλέον για ένα απλό syriza.gr, αλλά για μία πλήρη δραστηριοποίηση στο χώρο των ηλεκτρονικών πλατφορμών. Στον Αλέξη Χαρίτση ανατέθηκε το πρότζεκτ της οργάνωσης πλατφόρμας στην οποία θα μπορούν οι πολίτες να συμμετέχουν και να συνδιαμορφώνουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή έγινε η πρώτη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκτός από κομματικά στελέχη και εξειδικευμένα στελέχη που θα αναλάβουν τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» του κόμματος, Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει μία ομάδα που να κατασκευάσει την πλατφόρμα. Σε αυτή θα μπορούν να γίνονται έως και ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα. Επίσης θα περιλαμβάνει φόρουμ διαλόγου και άλλες ψηφιοποιημένες διαδικασίες.

Η πρωτοβουλία θα συζητηθεί και την Τρίτη στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θεωρείται ως ένας από τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσει το κόμμα για να φέρει κοντά του τους ψηφοφόρους που δεν έχουν σχέση με τις οργανώσεις, και ειδικά τους νέους.

Κώστας Πουλακίδας / HuffPost Greece
Από το Blogger.