Header Ads

Νέες προσλήψεις για ένα χρόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Νέες προσλήψεις για ένα χρόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για ένα χρόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την πρόσληψη 46 ΠΕ Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 1 έτους, με σκοπό την αποτροπή εισόδου στη χώρα της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων και τον έλεγχο του νοσήματος στην περίπτωση της εξάπλωσής του.

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν τα ακόλουθα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης:

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Ηλικία από 22 έως 65 ετών.
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση
των καθηκόντων της ειδικότητας του Κτηνιάτρου.
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης:

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Κτηνιατρικής ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

β) Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων Έναρξης Άσκησης του Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Κτηνιάτρου ή Βεβαίωση Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Κτηνίατρου.

γ) Ισχύουσα άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας.

Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε από εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Δ/νση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού – Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου – Αχαρνών 2 – 7ος όροφος Γραφείο 706,– ΑΘΗΝΑ (τηλ. επικοινωνίας: 210-212 4511 και 4424). Υποβάλλονται, επίσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις διευθύνσεις ax2u299@minagric.gr και ax2u196@minagric.gr. Στην περίπτωση αυτή η αίτηση, εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, καθώς και τα δικαιολογητικά σαρώνονται και αποστέλλονται, ει δυνατόν, ως ενιαίο αρχείο με τίτλο το επώνυμο του υποψηφίου. Στον υποψήφιο που υποβάλλει την αίτησή του ηλεκτρονικά αποστέλλεται μήνυμα επιβεβαίωσης της παραλαβής.

Η προκηρυξη εδω

Καράπαπας Κωνσταντίνος
Από το Blogger.