Header Ads

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lady Gaga έκανε like στην σέξι φωτογραφία της Ιρίνα Σάικ στο Instagram

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης και μια κόρη. Εδώ και εβδομάδες υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στην σχέση τους με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά. 

Kαι οι περισσότεροι έριξαν το φταίξιμο στην Lady Gaga. Τώρα όμως, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο πρώην αρραβωνιαστικός της ποπ τραγουδίστριας, Κριστιάν Καρίνο, έκανε like στο instagram, στη τελευταία φωτογραφία της Ιρίνα Σάικ.

Το 33χρονο μοντέλο, ανέβασε μια σέξι φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της ενόσω βρίσκεται στην Ισλανδία για χάρη μιας φωτογράφησης.

View this post on Instagram

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Εκτός όμως από τους πιστούς της ακόλουθους, η φωτογραφία άρεσε και στον Καρίνο, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη η Lady Gaga. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 αλλά διέλυσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο του 2018.

Οι φήμες περί χωρισμού πυροδοτήθηκαν όταν η Gaga εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι στα βραβεία Grammy, στια αρχές Φεβρουαρίου και μάλιστα δεν αναφέρθηκε στον Καρίνο στον ευχαριστήριο λόγο της όταν κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας Ντουέτο για το «Shallow». 

 Λέτε να είναι ένα τυχαίο like ή να σημαίνει κάτι παραπάνω;

Πηγή: Standard.Co.Uk

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.