Header Ads

Βρετανία: Ηλικιωμένη ζήτησε να τη συλλάβουν για να ζήσει την εμπειρία

Μια ηλικιωμένη κυρία 92 ετών στο Μάντσεστερ της Βρετανίας ζήτησε η ίδια να τη συλλάβει η αστυνομία της πόλης της ώστε να νιώσει «πώς είναι να είσαι άτακτος».

Η Τζόσι Μπέρντς, ζήτησε ειδικότερα από τις Αρχές να της περάσουν χειροπέδες, αφού όπως είπε βαρέθηκε να είναι καλή σε όλη της τη ζωή.

Την επιθυμία της γιαγιάς έκαναν πράξη δύο αστυνομικοί οι οποίοι είχαν συνταξιοδοτηθεί και οι οποίοι συνεργάστηκαν με μια στενή φίλη της Τζόσι.

Η εγγονή της, Παμ Σμιθ, δήλωσε: «Της πέρασαν χειροπέδες και την μετέφεραν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ενώ όταν την κρατούσαν στο πίσω μέρος του φορτηγού της έκαναν συνεχώς ερωτήσεις. Ήθελε να μπει επίσης στη φυλακή αλλά φυσικά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Οι αστυνομικοί της πρόσφεραν τσάι και κέικ και ήταν ευγενικοί μαζί της. Αφότου επέστρεψε σπίτι της, η γιαγιά μιλούσε όλη την ημέρα για την εμπειρία της, την οποία φαίνεται να απόλαυσε πολύ».

Η αστυνομία του Μάντσεστερ από την άλλη σε μήνυμά της στο twitter έγραψε: «Είμαστε περήφανοι που οι αστυνομικοί μας βοήθησαν την ηλικιωμένη κυρία να ζήσει αυτό που ήθελε».

Η Μπέρντς, έχει έξι κόρες, είκοσι εγγόνια και 28 δισέγγονα. Αφότου συνταξιοδοτήθηκε από την πρώτη της δουλειά, δούλεψε για κάποια χρόνια σε ένα κατάστημα που λειτουργούσε στη γειτονιά της.

Η Σμιθ είπε επίσης: «Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως η γιαγιά μου είναι μια γενναία γυναίκα και της στέλνουν τις ευχές τους. Η οικογένειά της πιστεύει το ίδιο. Η γιαγιά μας είναι μια θαρραλέα ύπαρξη και αποτελεί έμπνευση για όλους μας».

«Ευχαριστούμε και τις αστυνομικές Αρχές για ό,τι έκαναν», συμπλήρωσε.

(Με πληροφορίες από HuffPost UK)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.