Header Ads

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θέλω ισχυρή εντολή για να αλλάξω την Ελλάδα»

 Στην τελική ευθεία για τις Εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει ως στόχο την αυτοδυναμία της ΝΔ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του από την Ηλεία όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα: αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο θα πάμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν το διαλέξαμε τυχαία. Το διαλέξαμε διότι αν δεν έχουμε ισχυρή ανάπτυξη δεν θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές καλές θέσεις εργασίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η αναφορά του στην ανάγκη ισχυρής εντολής, δείχνει ακόμα πιο ξεκάθαρα την στόχευση του. «H πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα», είπε συγκεκριμένα από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Αυτό που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να δοθεί από τις εκλογές η ξεκάθαρη στήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, το οποίο όπως είπε περιλαμβάνει χαμηλότερους φόρους και εισφορές, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας και ασφάλεια για τους πολίτες.

Από το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύει στην περιοχή της Ηλείας, πέρασε από το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ στην συνέχεια έκανε βόλτα και στην πόλη. Όπως ανέφερε στην επαφή που είχε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες, είναι ανάγκη να αναδειχθούν -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής προκειμένου να αυξηθεί τόσο ο αριθμός των επισκεπτών όσο και η μέση τουριστική δαπάνη, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Επόμενη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το φράγμα του Αλφειού, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις και έχει ανάγκη βελτιωτικών έργων. Ο Πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι ο καθαρισμός του φράγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτραπούν νέες πλημμύρες. Όπως επίσης είναι προτεραιότητες η κατασκευή της ιχθυόσκαλας αλλά και των δικτύων άρδευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει αυτή την ώρα την περιοδεία του στα Κρέστενα ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας.

Πάνος Τουμάσης
Από το Blogger.