Header Ads

Και στην Ανατολική Αττική υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Ανατολική Αττική θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε αρχηγός κόμματος δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα σε τρεις περιφέρειες. Ο Αλ. Τσίπρας έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και την Λάρισα. Η Ανατολική Αττική επελέγη λόγω της κρισιμότητας που έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς πλέον είναι μία από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η τέταρτη εκλόγιμη θέση του Επικρατείας θα δοθεί σε πρόσωπο που προέρχεται από την Προοδευτική Συμμαχία. Ως γνωστόν επικεφαλής θα είναι ο Βασίλης Βασιλικός, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις θα είναι η Εφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Σε μη εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να βρεθούν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μπίστης και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής στην Κοζάνη.

Με τον τρόπο αυτό επιλύθηκε ο γρίφος της Κοζάνης, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η Huffpost, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει στο σημείο να διενεργήσει κλήρωση για να αποφασιστεί ποιος από τους 4 απερχόμενους βουλευτές δεν θα ήταν υποψήφιος για να μπει στη θέση του ο Γ., Αδαμίδης και να τηρηθεί στο ψηφοδέλτιο και η ποσόστωση των γυναικών.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.