Header Ads

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή για το γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα, πολύ κοντά στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο», στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα στην παραλιακή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του, μπήκε στον παράδρομο και αναποδογύρισε με ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός των δύο επιβαινόντων, του οδηγού και του συνοδηγού, από έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα και ένας 19χρονος συνομήλικός του, εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, γιος της Αλεξίας Εβερτ. Ο 19χρονος Διαμαντής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο συνομήλικός του που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Ελληνικού.

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.