Header Ads

Ο Ράιαν Ρέινολντς τρολλάρει : Η ψεύτικη κριτική στην Amazon για το δικό του τζιν ποτό

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τον Ράιν Ρέινολντς. Εμείς, αλλά και όλος ο πλανήτης.

Είναι καλός ηθοποιός, έχει μια υπέροχη οικογένεια αλλά το κυριότερο, έχει απίστευτο χιούμορ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτήν την φορά ο ηθοποιός, τρέλανε τους φανς του μετά την δημοσίευση μιας κριτικής για το δικό του brand αλκοολούχου ποτού, Aviation Gin.

H κριτική δεν ήταν από οποιοδήποτε χρήστη αλλά την είχε γράψει ο ίδιος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Champ Nightengale και φυσικά το βαθμολόγησε με 5 αστέρια.

«Λάτρεψα αυτή την κριτική που κάποιος μου έστειλε αφού το έγραψα», γράφει ο ίδιος στην λεζάντα στο twitter.

Ο Ρέινολντς έβαλε τίτλο στην κριτική ”Αγαπώ αυτό το προϊόν, ΑΛΛΑ” και περιγράφει τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα δοκιμάσει το Gin. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η ”ιστορία” θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει πλοκή για τις ταινίες «Hungover».

O ηθοποιός γράφει στην κριτική πως το gin ήταν τέλειο αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες για το πόσο πρέπει να πιει κανείς αφού ο «ίδιος» κατέληξε στο Σιάτλ να ξυπνάει δίπλα σε μια γυναίκα που την λένε Λίντα η οποία υποστήριζε πως είναι παντρεμένη μαζί του!

Η απίστευτη ιστορία δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη και πολλοί χρήστες εντυπωσιάστηκαν με τον Ρέινολντς και μερικοί διάσημοι φίλοι του δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν.

«Καταπληκτικό», έγραψε ο Joe Keery.

Ο πρωταγωνιστής του «Deadpool» έγινε ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Aviation Gin τον Φεβρουάριο του 2018, αποφασίζοντας να επενδύσει όταν εντυπωσιάστηκε από την γεύση του.

Πηγή: Business Insider

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.