Header Ads

ΑΣΕΠ: Δωρεάν συμπλήρωση αιτήσεων για την συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ/2018

ΑΣΕΠ: Δωρεάν συμπλήρωση αιτήσεων για την συμπληρωματική προκήρυξη της 3Κ/2018

ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ/2018 βγήκαν στην αρχή του μήνα και τώρα μένει η «ουρά» της, για τις 757 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων που φαίνεται πως δεν θα μπλοκάρουν λόγω εκλογών και πιθανής αλλαγής κυβέρνησης.

ΑΣΕΠ: Για το λόγο αυτό η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ μετά την 3Κ, αποφάσισε να επαναλάβει το πείραμα της δωρεάν συμπλήρωσης αιτήσεων για τους υποψηφίους και της «ουράς» της. Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της «Ανοιχτής Συνέλευσης» της παράταξης: Συγκροτήθηκε εξειδικευμένη επιτροπή η οποία θα αναλάβει την συμπλήρωση αιτήσεων για την «ουρά» της 3Κ (757 θέσεις) στα πρότυπα της, ομολογουμένως, πετυχημένης εμπειρίας συμπλήρωσης αιτήσεων για την 3Κ το Μάρτιο του 2018.

Ο Γενικός Γραμματέας της παράταξης Σίμος Κεχαγιάς παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία επιτυχίας συμπλήρωσης αιτήσεων της 3Κ τα όποια έφτασαν το… εντυπωσιακό 85% !!! την ώρα πού «αδρά» αμειβόμενοι δικηγόροι, παρέα με διάφορους «αετονύχηδες» , έκαναν τη μια γκάφα μετά την άλλη , οδηγώντας στην «αγχόνη» μεγάλο αριθμό υποψηφίων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Σιάρκος Μάκης
Από το Blogger.