Header Ads

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Μεγαρέων

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Μεγαρέων.

Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων ως κατωτέρω, προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυροπροστασίας κατά την θερινή περίοδο έτους 2019 με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι θέσεις αφορούν: ΔΕ Οδηγός 2 άτομα, (3) μήνες, Εργάτης/τρια για τις ανάγκες πυροπροστα σίας 10 άτομα ( 3 ) μήνες.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά : 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Φωτοαντίγραφο του απαιτούμενου τίτλου σπουδών 3. Φωτοαντίγραφο της απαιτούμενης άδειας 4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (δίνεται από την Υπηρεσία) 5. Υπεύθυνη δήλωση «περί μη καταδίκης» (δίνεται από την Υπηρεσία) 6. Υπεύθυνη δήλωση , ότι το αμέσως προηγούμενο 12μηνο , δεν έχει εργαστεί στο Δημόσιο ή ΝΠΔΔ για την αντιμετώπιση αναγκών πυροπροστασίας (δίνεται από την Υπηρεσία)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Μεγαρέων (Δ/νση: Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη Μέγαρα ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Λόγω της άμεσης και επιτακτικής ανάγκης πρόσληψης του εν λόγω προσωπικού και επειδή έχει ήδη ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος 2018 , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερολογιακά υπολογιζόμενων ημερών , από την ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μεγαρέων και της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου , ήτοι από την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.