Header Ads

Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ, συνολικά οχτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων», που εδρεύει στο Πέραμα Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση τα κριτήρια με την εξής σειρά: 1.Χρόνος ανεργίας, 2. ή 3. Πολύτεκνος ή Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (4 τέκνα και άνω), 4. Ανήλικα τέκνα, 5 ή 6. Γονέας ή Τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, 7. Βαθμός βασικού τίτλου (ΔΕ) 8. Εμπειρία 9. Πιστοποίηση Καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας ,10. Πιστοποίηση χρήσης Η/Υ όπου απαιτείται & 11. Να είναι ηλικίας από 18 ετών έως 65 ετών.

Για όλη την ανακοίνωση μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και στην ιστοσελίδα του > info@spilaio-perama.gr.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνονται δεκτές όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. από 14-12-2018 έως και 27-12-2018 Ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.