Header Ads

Δ. Μακεδονία: «Μπαράζ» συλλήψεων

Δ. Μακεδονία: «Μπαράζ» συλλήψεων

Στις αυτόφωρες συλλήψεις 14 ατόμων για διάφορα ποινικά αδικήματα  και στη εξιχνίαση μίας υπόθεση κλοπής προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (14-12-2018) συνελήφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 30χρονοςγια υπεξαίρεση, σε κατάστημα που εργαζόταν συνολικού ποσού 6.800 ευρώ. Ο

Την ίδια ημέρα συνελήφθη στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επίσης  την ίδια ημέρα στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, ένα ακόμη 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης 8 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, του (15-12-2018), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Κοζάνης συλληφθούν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης 11 άτομα ηλικίας από 33 έως 75 ετών, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου.

Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς εξιχνιάσθηκε κλοπή που τελέστηκε στην Καστοριά  στις 6 Δεκεμβρίου 2018 και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 23χρονου, ο οποίος είχε αφαιρέσει από 57χρονη πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και δύο κάρτες ανάληψης μετρητών, με τις οποίες στην συνέχεια προέβη σε αγορές αγαθών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1364125
Από το Blogger.