Header Ads

Νέο τραγούδι της Αντέλ γίνεται soundtrack στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon

Ακόμη ένα νέο τραγούδι της Αντέλ έκανε την εμφάνιση του, αυτή τη φορά στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon.

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τέταρτου άλμπουμ της με τίτλο «30», οι θαυμαστές μπορούν να απολαύσουν απόσπασμα από το νέο track στην εορταστική καμπάνια της Amazon.

Η διαφήμιση επικεντρώνεται σε μια νεαρή γυναίκα στο Λονδίνο η οποία παλεύει να προσαρμοστεί εν μέσω πανδημίας και συγκινείται όταν λαμβάνει ένα δώρο από μία γειτόνισσα.

Η ιστορία συνδέεται με αποσπάσματα από το νέο τραγούδι της Αντέλ «Hold On», μια μπαλάντα εμπνευσμένη από τα γκόσπελ, που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «30».

«Ορκίζομαι ότι είμαι χάλια, όσο πιο σκληρά προσπαθώ, τόσο κάνω βήματα πίσω... αυτή τη στιγμή πραγματικά μισώ να είμαι εγώ. Κάθε μέρα αισθάνομαι ότι ο δρόμος στον οποίο βρίσκομαι, μπορεί απλώς να ανοίξει και να με καταπιεί ολόκληρηας είναι ο χρόνος υπομονετικός, ας είναι ο πόνος ελεήμων» ακούγεται να τραγουδάει η Αντέλ.

Adele performing at the Grammys in 2017

Το «Hold On» είναι ένα από τα τραγούδια στα οποία αναφέρθηκε η Αντέλ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής της στη βρετανική Vogue, με το περιοδικό να σημειώνει ότι στο τραγούδι ακούγεται μια χορωδία φίλων της που  επαναλαμβάνουν τον στίχο του τίτλου.

«Το ‘just hold on’ που τραγουδούν είναι η κουβέντα που μου έλεγαν οι φίλοι μου», είπε η διάσημη τραγουδίστρια στη βρετανική Vogue. «Γι’ αυτό ήθελα να το τραγουδήσουν οι ίδιοι και όχι μια αληθινή χορωδία».

Η Αντέλ έχει διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή των τσαρτ σινγκλ του Ηνωμένου Βασιλείου με το τραγούδι της «Easy On Me», βασικό σινγκλ του «30». για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το νέο άλμπουμ της κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου, σχεδόν έξι χρόνια μετά το «25». 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.