Header Ads

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Τα αποτελέσματα των δοκιμασιών για τις προσλήψεις στις φυλακές

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Τα αποτελέσματα των δοκιμασιών για τις προσλήψεις στις φυλακές

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων αθλητικών δοκιμασιών εξ αναβολής υποψηφίων της ΑΣΕΠ 6Κ/2018

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 (ΦΕΚ17/22-05-2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των «ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ», σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δοκιμασιών που διενεργήθηκαν στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2021 και στις οποίες κλήθηκαν δεκαέξι (16) συνολικά υποψήφιοι/-ες, αποφασίσθηκε η κατάρτιση των ως κάτωθι πινάκων :

«ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ»

Τέσσερις (4) από τους/τις συνολικά δεκαέξι (16) κληθέντες/-θείσες εξ αναβολής υποψηφίους/-ες ολοκλήρωσαν επιτυχώς και τις τέσσερις (4) αθλητικές δοκιμασίες, επιτυγχάνοντας επιδόσεις ίσες ή ανώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη, ήτοι άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (3 προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (3 προσπάθειες), δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (1 προσπάθεια) και δρόμος χιλίων (1.000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (1 προσπάθεια). Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται όλες οι επιδόσεις των επιτυχόντων υποψηφίων και στα τέσσερα (4) ως άνω αγωνίσματα.

«ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ»
Δώδεκα (12) εξ αναβολής υποψήφιοι/-ες αποκλείστηκαν κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών διότι είτε δεν προσήλθαν καθόλου να αγωνισθούν είτε δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς και τα τέσσερα (4) αγωνίσματα (π.χ. συμμετείχαν σε αγωνίσματα της μίας μόνο ημέρας ή πραγματοποίησαν μόνο άκυρα άλματα κ.λπ.) είτε σημείωσαν επιδόσεις κατώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη. Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται αναλυτικά οι λόγοι αποκλεισμού των συγκεκριμένων υποψηφίων (π.χ. επιδόσεις κατώτερες των ορίων που τίθενται από την προκήρυξη, «ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ», «ΑΚΥΡΟ»).

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όλοι οι αποκλειόμενοι κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών υποψήφιοι/-ες εμφανίζονται μόνο με τον μοναδικό κωδικό υποψηφίου (αριθμό Μητρώου).

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα Α. «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ» θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π. που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προκειμένου να υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ).

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη (σελ. 676), ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των αθλητικών δοκιμασιών δεν επιτρέπεται.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.