Header Ads

Βίντεο δείχνει βρετανικό F-35 να συντρίβεται μετά την απονήωσή του από αεροπλανοφόρο

Αν και οι βρετανικές αρχές δεν το επιβεβαιώνουν, σε βίντεο που πλέον κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να εμφανίζεται το βρετανικό μαχητικό αεροσκάφος F-35B Lightning II που συνετρίβη στην Μεσόγειο πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Στο βίντεο  εικάζεται πως βλέπουμε την στιγμή της απονήωσής του F-35 από το αεροπλανοφόρο που όμως ήταν ανεπιτυχής αφού αμέσως με συνετρίβη ενώ ξεχωρίζει και το αλεξίπτωτο μετά την εκτίναξη του πιλότου.

Μια ένδειξη δε στο πάνω μέρος του υπολογιστή όπου παίζει το βίντεο «φαίνεται» να προδίδει πως πρόκειται για καταγραφή από κάμερα του αεροπλανοφόρού ενώ όσα εκτυλίσσονται στο βίντεο θυμίζουν την περιγραφή για την ατύχημα στην Μεσόγειο πριν μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως το μαχητικό δεν έχει ακόμη ανακτηθεί, αν και οι προσπάθειες συνεχίζονται, ενώ το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως είναι  πρόωρο να σχολιάσει το βίντεο. 

Το F-35B Lightning II, της Lockheed Martin είναι από τα πλέον προηγμένα και ακριβά που διαθέτει το Ηνωμένο Βασίλειο, και μπορεί να προσγειωθεί κατακόρυφα, παρόμοια με το Harrier Jump Jet, και να συνδυάσει την τεχνολογία stealth που αποφεύγει τα ραντάρ με υπερηχητικές ταχύτητες.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.