Header Ads

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τι θέλετε, να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;

Αφήστε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το υπόλοιπο καστ του «Sex and the City» να ξεκουραστούν και να αγοράσουν εξωφρενικά μη ρεαλιστικά κομμάτια ακινήτων στο Μανχάταν με την ησυχία τους, εντάξει;

Προφανώς όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η αναβίωση 10 επεισοδίων της αγαπημένης σειράς του HBO με τίτλο «And Just Like That...», ορισμένοι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν γιατί η σειρά επέστρεψε τόσα χρόνια αργότερα. Επειδή, ναι, σε αυτές τις δύο δεκαετίες που μεσολάβησαν από την πρώτη προβολή του πιλότου, η Πάρκερ και οι υπόλοιπες κυρίες του «Sex and the City» έχουν μεγαλώσει. 

«Υπάρχει τόση πολλή μισογυνική φλυαρία σε σχέση με εμάς, (κάτι) που ποτέ δεν θα γινόταν με κάποιον άντρα», είπε στη Vogue σε συνέντευξη που αποτέλεσε το cover story του τεύχους του Δεκεμβρίου που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

«Υπήρχαν πολλές θετικές αντιδράσεις, αλλά (και) μια απαίσια αντίδραση στο Διαδίκτυο με χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες των συμπρωταγωνιστριών», προσέθεσε ο δημιουργός Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. «Κι ήταν κάπως έτσι: ”Ουάου, οπότε είτε είσαι 35 ετών, είτε είσαι συνταξιούχος και ζεις στη Φλόριντα. Εδώ λείπει ένα κεφάλαιο”». 

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker and Cynthia Nixon are seen on the set of

Η Πάρκερ αναφέρθηκε στη διαδικτυακή συζήτηση (και συγκεκριμένα) σχετικά με τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος στο Διαδίκτυο με την ίδια να έχει γκριζάρει και χωρίς μακιγιάζ σε έξοδο με τον, επίσης γκριζαρισμένο, οικοδεσπότη του Bravo, Αντι Κόεν. 

«Κάθομαι με τον Άντι Κόεν και (είναι) μες στο γκρίζο και είναι εξαιρετικός», είπε. «Γιατί είναι εντάξει για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω! Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. ”Έχει πάρα πολλές ρυτίδες, δεν έχει αρκετές ρυτίδες”». 

«Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε απόλυτα εντάξει με το πού βρισκόμαστε, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να μεγαλώνουμε φυσικά και να μην φαινόμαστε τέλειοι, είτε (να) κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα», συνέχισε.

«Ξέρω πώς δείχνω. Δεν έχω άλλη επιλογή», συμπλήρωσε. «Τι να κάνω γι′ αυτό; Να σταματήσω να μεγαλώνω; Να εξαφανιστώ;»

Parker and Andy Cohen were spotted dining together in New York City earlier this year.

Το spin-off του Sex and the City, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max τον επόμενο μήνα, θα ακολουθεί την Κάρι (Πάρκερ), τη Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και τη Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) «καθώς ταξιδεύουν από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Τα υπόλοιπα μέλη του αρχικού κουαρτέτου - η Κιμ Κατράλ δεν ασχολείται με τη σειρά μετά από σύγκρουση με την Πάρκερ τα τελευταία χρόνια - εξέφρασαν επίσης κάποια απογοήτευση για τα προαναφερθέντα σχόλια. 

«Κάποιοι λένε ”Γιατί επανέρχονται;”, (κι αυτό) πραγματικό με ενοχλεί», είπε η Κριστίν Ντέιβις στην Vogue. Οι ζωές των γυναικών δεν είναι ενδιαφέρουσες τώρα; Κανένας δεν ρωτάει: ”Γιατί κάνετε αυτό το remake σε ταινία με βίαιες σκηνές ξανά και ξανά; Για μένα αυτό είναι τόσο ενδεικτικό της απροθυμίας μας να καθίσουμε και να παρακολουθήσουμε τη ζωή των γυναικών να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου».

Εν των μεταξύ, η Σύνθια Νίξον, επαίνεσε την νέα επανάληψη επειδή έμεινε πιστή στους χαρακτήρες της, προσθέτοντας: «Μου αρέσει που δεν προσπαθούμε να κάνουμε νεανικά τα νέα επεισόδια. Δεν συμπεριλαμβάνουμε, για παράδειγμα, μια 21χρονη ανιψιά».

Η σειρά που θα ακολουθήσει, ωστόσο, θα διορθώσει ορισμένα από τα λάθη της αρχικής σειράς, προσθέτοντας μια νέα μέλη στο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Σάρα Ραμίρεζ, Κάρεν Πίτμαν και Νικόλ Αρι Πάρκερ, για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την πραγματική ποικιλομορφία της πόλης.

Οι βετεράνοι του «Sex and the City», Κρις Νοθ, Μάριο Καντόνε, Ντέιβιντ Ντέιβιντ Άιγκενμπεργκ, Ιβαν Χάντλερ και Γουίλι Γκάρσον που πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος τον Σεπτέμβριο θα παραστούν επίσης. 

Ακολουθεί μια πρώτη ματιά στο «And Just Like That...»

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.