Header Ads

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα ως το τέλος της περιόδου με τον Ραλφ Ράνγκνικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα ως το τέλος της περιόδου με τον Ραλφ Ράνγκνικ

Επίσημα ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκινικ στη θέση του προπονητή, ως το τέλος της σεζόν σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Γερμανός τεχνικός θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι για δύο επιπλέον χρόνια σε ρόλο συμβούλου στην ομάδα. Ο Μάϊκλ Κάρικ θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να διευθετηθύν τα γραφειοκρατικά ζητήμα για την εργασία του Ράνγκνικ.

Ο 63χρονος προπονητής έχει εργαστεί ως αθλητικός διευθυντής στη Λοκομοτίβ Μόσχας, στη Λειψία στο ίδιο πόστο και στη Σάλτσμπουργκ. Έχει προπονήσει επίσης τη Σάλκε, Χοφενχάϊμ, Ανόβερο, Στουτγάρδη και Λειψία και άλλες γερμανικές ομάδες.

Ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Τζον Μέρτοου, τόνισε: «Ο Ραλφ είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και πρωτοπόρους προπονητές στην Ευρώπη. Για μας ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή βάσει της εμπειρίας που έχει για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο ποδόσφαιρο. Όλοι μας ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τη διετία που ακολουθεί στον συμβουλευτικό ρόλο που θα έχει».

Ο ίδιος ο Ράνγκνικ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι αφοσιωμένος στο να κάνουμε πετυχημένη αυτή τη σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και εξαιρετική ισορροπία νιάτων και εμπειρίας. Όλες μου οι προσπάθειες για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι για να βοηθήσω τους παίκτες μου να δείξουν τις δυνατότητές τους, τόσο ατομικό όσο και ομαδικά, που είναι και το πιο σημαντικό. Μετά το καλοκαίρι ανυπομονώ να υποστηρίξω τους μακροπρόθεσμους στόχους σε συμβουλευτική βάση».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.