Header Ads

Χρυσή Μπάλα: Απασφάλισε ο Ρονάλντο κατά του διευθυντή του France Football

Ο διευθυντής του France Football, Πασκάλ Φερέ, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του είχε πει ότι θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μόνο όταν κατακτήσει περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Λιονέλ Μέσι.

Λίγη ώρα πριν την απονομή των βραβείων με ανάρτησή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε τα όσα είπε ο Φερέ και όντας έξαλλος τόνισε ότι τον χρησιμοποίηση για να προωθηθεί:

«Το σημερινό αποτέλεσμα εξηγεί γιατί οι δηλώσεις του Πασκάλ Φερέ την περασμένη εβδομάδα, όταν είπε ότι του εκμυστηρεύτηκα ότι η μόνη μου φιλοδοξία ήταν να τελειώσω την καριέρα μου με περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πασκάλ Φερέ είπε ψέματα, χρησιμοποίησε το όνομά μου για να προωθήσει τον εαυτό του και να προωθήσει το έντυπο για το οποίο εργάζεται. Είναι απαράδεκτο ότι ο υπεύθυνος για την απονομή ενός τόσο σημαντικού βραβείου θα μπορούσε να λέει ψέματα με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να σέβεται κάποιον που πάντα σεβόταν το France Football και τη Χρυσή Μπάλα. Και είπε πάλι ψέματα σήμερα, δικαιολογώντας την απουσία μου από το γκαλά λόγω μιας υποτιθέμενης καραντίνας, που δεν ισχύει.

Θέλω πάντα να συγχαίρω όσους κερδίζουν, μέσα από τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι που καθοδηγούν την καριέρα μου από την αρχή, και το κάνω γιατί δεν είμαι ποτέ εναντίον κανενός. Πάντα κερδίζω για τον εαυτό μου και για τους συλλόγους που εκπροσωπώ, κερδίζω για τον εαυτό μου και για όσους με αγαπούν. Δεν κερδίζω κανέναν.

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να κερδίσω εθνικούς και διεθνείς τίτλους για τους συλλόγους που εκπροσωπώ και για την εθνική ομάδα της χώρας μου. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να γίνω καλό παράδειγμα για όλους όσους είναι ή θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της καριέρας μου είναι να αφήσω το όνομά μου γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Θα τελειώσω λέγοντας ότι η προσοχή μου είναι ήδη στραμμένη στο επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε όλα όσα, μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας, μπορούμε ακόμα να πετύχουμε αυτή τη σεζόν. Τα υπόλοιπα; Τα υπόλοιπα είναι απλά τα υπόλοιπα».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.